Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Liposukce? Jde to i bez vycucnutí špeků!

Říká se tomu neinvazivní liposukce. Nikdo do vás neřeže, nikdo z vás nic nevycucává. A funguje to! Navíc můžete omezit celulitidu. Víc v článku ;)
Přidat na Facebook
Neinvazivní liposukce a redukce celulitidy se dělá pomocí přístroje Pollogen - Regen. Ten funguje na principu tripollární radiofrekvenční energie, která prohřívá tkáň až do úrovně hlubokých tukových vrstev. Při ošetření tímto přístrojem dochází k prohřátí tkání na 41 - 43°C a k následnému zkapalnění tuku a jeho odvedení lymfatickým systémem přes játra a ledviny přirozenou cestou z těla ven. Tukové buňky se zploští, což způsobí okamžitý efekt - úbytek objemu.

Druhý efekt, ke kterému dochází při ošetření, je narovnání a zpevnění kolagenních vláken, tudíž se pokožka viditelně vyhlazuje. Po několika ošetřeních se stává pevnější a pružnější, protože prohřátí stimuluje fibroplasty k tvorbě nových kolagenních vláken, jejich síť se zahušťuje a pokožka zpevňuje. Ošetření je tudíž maximálně vhodné pro klientky trpící celulitidou, dále pro klientky postižené tvorbou strií.


Iveta Gabčová
www.SalonFormia.cz
Před ošetřením je potřeba zvýšit pitný režim minimálně 2dny před ošetřením, a to aspoň o 1litr denně, nekonzumovat alkoholické nápoje, a to hlavně 3-5dní po ošetření a volit lehkou stravu. Den před ošetřením také nenavštěvujte solárium a nezapomeňte prokonzultovat veškeré léky, které berete.

V den ošetření nenavštěvujte solárium ani saunu. Je třeba udržet zvýšený pitný režim - velice důležité - tuky se odplavují krevním lymfatickým systémem a proto je potřeba to podpořit! Také nekonzumujte alkohol a volte lehkou stravu, a to hlavně proto, že by tělo bylo zahlceno tuky, které se při ošetření uvolní. Kojíte-li, zákrok nedoporučujeme, uvolněné tuky se mohou dostat do mateřského mléka.

Tak tento zákrok, při kterém nepadne ani jediná kapka krve, můžete zažít takříkajíc na vlastní kůži v Salonu Formia u Ivety Gabčové. Mrkněte na stránky a zkuste se objednat. Není to jediná služba, kterou v tomto salonu můžete zažít, dělají zde i chemický peeling, řady Diamond Lashes a další.
www.salonformia.cz

.Štěpán
(Štěpán Prachař)
čtvrtek 15. 7. 2010 08:00
Prachař, Štěpán. 2010. Liposukce? Jde to i bez vycucnutí špeků!. Vychytané.cz. [Online] 15. 7. 2010. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3455. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Liposukce?-Jde-to-i-bez-vycucnuti-speku!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.127s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.135.183.187
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 08:12