Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Vyšší moc - Zlínem už nikdy rychle

Pro ty z vás, kteří dojíždí do města autem, případně se občas po Zlíně projedou svým kočkolapem, máme špatné zprávy. Městská policie Zlín nainstalovala opět další kamery měřící rychlost, čímž se Zlín posunul mezi nejvíce hlídané města naší země.
Přidat na Facebook
Ačkoli by se dalo dlouze diskutovat nad smysluplností a užitkem tohoto systému, který jistě valnou většinu motoristů pěkně naštval, policie na to má svůj názor. Dle vyjádření ředitele Městské policie Zlín jde především o přísun financí do městského rozpočtu i přesto, že kamerový systém přišel město téměř na deset milionů korun. Zlín se rázem zařadil mezi nejhlídanější města ČR. Určitě by se však našly závažnější a užitečnější věci, do kterých mohlo město investovat. Poslední dobou v našem městě stoupá kriminalita všeho druhu a alarmující je skutečnost, že dochází i k závažným trestným činům, jakou jsou znásilnění.

Kdyby policie za vynaložené peníze radši zvýšila hlídky v tmavých a méně frekventovaných místech města, určitě by se jednalo o prospěšnější věc než hlídání padesátky na silnicích. Bohužel v dnešní době nejde i orgánům, kteří by se předevšim měly starat o nás občany, o nic jiného než o peníze. Přitom by si každý měl uvědomit, že za volantem rychlost nezabíjí. Zabíjí nepozornost a neopatrnost. Průjezd Zlínem je již tak pomalý, ale díky novým kamerám na Jížních Svazích (Ul. Česka), Třídě T. Bati, dále pak na klasickém místě na výpadovce směrem na Otrokovice, Sokolské a dokonce i v Želechovicích se stane průjezd městem doslova katastrofou.

Takže těm z vás, co se po městě pohybují autem, přeji mnoho trpělivosti a hlavně ať přespřílíš nesponzorujete státní kasu :-))

Tizy
(Ondřej Daňa)
čtvrtek 28. 12. 2006 08:00
Daňa, Ondřej. 2006. Vyšší moc - Zlínem už nikdy rychle. Vychytané.cz. [Online] 28. 12. 2006. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=338. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vyssi-moc---Zlinem-uz-nikdy-rychle
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.111s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.216.70.23
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:44