Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Natálie Kocáb oslavila své narozeniny křestem nového projektu

21. května představila Natalie Kocab v rámci svého Premiérového koncertu v pražské MeetFactory svůj aktuální hudební projekt Walking on the A-bomb, na kterém autorsky spolupracovala se známým českým hudebníkem, frontmanem skupiny Southpaw a synem Jana Buriana, Jiřím Burianem (známý také jako Gregory Finn).
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Křest nového projektu Natálie Kocáb
pátek 21. května 2010 21:00
(konec +- sobota 22. května 2010 04:00)
Meet Factory
Praha 5 (CZ)
Nejednalo se však o standardní křest desky, ale křest projektu. Překvapující byl pro hosty již první moment při vstupu, kde byly v prodeji originální kazety s audioobsahem šesti písní prezentujícími tvorbu nadcházející desky Walking on the A-bomb. Měli tak jedinečnou
příležitost ukořistit Nataliinu muziku s předstihem, protože stejnojmenné CD (přestože již je hudebně zpracované) bude vydáno a na trhu se objeví až na podzim 2010.

Hudební produkce stylového spektra electro-downtempo-tropical se rozpínala v atmosféře od pohodového chilloutu až po industriální, zvukovými efekty a groovy dominující taneční party. Po boku osobité frontmanky vystoupila na pódiu kapela složená z éterické smyčcové sekce - v podání houslistky Anežky Bzirské a cellistky Terezie Kovalové a živelně multifunkčního Jiřího Buriana. Koncert provázely a umělecký vjem obohacovaly i speciální vizualizace a projekce.

S ohledem na fakt, že před samotným křtem projektu neměla veřejnost možnost setkat se s Nataliinou muzikou na CD nebo intenzivně z rádiových rotací a nevěděla tedy, co může od produkce očekávat, účast fanoušků na koncertě zásadně předčila střízlivá očekávání pořadatelů.

Během koncertu pokřtil "kazetový artefakt" blízký kamarád Natalie a jeden z hlavních leaderů klubu MeetFactory - David Černý.

Po koncertě následovala afterparty v režii DJs Tvykse a Gregory Finna a úderem dvanácté hodiny proběhlo na podiu překvapení - společné blahopřání týmu blízkých přátel Natálie k jejím čerstvým 26. narozeninám.

Zdroj: TZ SLAVICA s.r.o.
Lakina
(Lada Váňová)
sobota 29. 5. 2010 08:00
Váňová, Lada. 2010. Natálie Kocáb oslavila své narozeniny křestem nového projektu. Vychytané.cz. [Online] 29. 5. 2010. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3272. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Natalie-Kocab-oslavila-sve-narozeniny-krestem-noveho-projektu
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.095s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 13.58.82.214
Serverový čas: neděle 8. září 2024 07:02