Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Herec MIROSLAV ŠIMŮNEK v pátek v Metru!

Bude pro vás moderovat velkou CELEBRITY FASHION SHOW! Startujeme ve 24:00!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Celebrity Fashion Show!
pátek 28. května 2010 21:00
(konec +- sobota 29. května 2010 04:00)
Metro
Zlín (CZ)
CELEBRITY FASHION SHOW - pátek 28.5.2010 - POZOR začátek od 24:00 a omezená kapacita klubu!

3 módní vstupy každou hodinu - zpracované na hudbu - Barevná kůže, exkluzivní spodní prádlo, značkové plavky pro léto 2010.

Účinkující: Playmate Vlaďka Erbová, Playmate Gábina Dvořáková, Sexy černoška Ndeshi Nangolo, MISS BLOND Petra Matulová + další přední české modelky. TOP model - finalista reality show BIG BROTHER Filip Trojovský.

Moderuje herec Miroslav Šimůnek


A ti, které zajímá více informací o něm si můžou níže počíst..! :) Miroslav Šimůnek se narodil v Jilemnici, kde vychodil základní školu. Poté studoval Střední průmyslovou školu strojní v nedalekém Vrchlabí. Po maturitě pracoval rok jako obchodní zástupce pojišťovny. Ještě v průběhu studií na střední škole hrál s ochotnickým spolkem v Jilemnici Honzu v lidové české pohádce "Honza a princezna". V roce 1997 složil úspěšně přijímací zkoušky na VOŠ hereckou a moderátorskou v Praze Michli a začal studoval herectví.

Herectví chtěl dělat odmalička, ale svůj sen si začal plnit až během studií na Střední průmyslové škole strojní ve Vrchlabí. Tehdy se totiž přihlásil do jilemnického ochotnického spolku, v němž si také poprvé zahrál Honzu v pohádce Honza a princezna. Rok poté, co odmaturoval, byl přijat na Vyšší odbornou školu hereckou v Praze. Již po prvním roce studií ho Zdeněk Troška obsadil do role Honzy ve filmové pohádce Z pekla štěstí, která mu přinesla takřka přes noc obrovskou popularitu.

Další herecké příležitosti se mu naskytly například v Národním divadle, Divadle Na Fidlovačce, Divadle na Vinohradech či v A-Studiu Rubín. Ještě za studií natočil Miroslav Šimůnek i další dva filmy - Početí mého mladšího bratra a Začátek světa.

Po absolutoriu odešel do Mladé Boleslavi, kde získal stálé angažmá v Městském divadle. Zde působil dva roky. Potom zamířil z oblasti zpět do Prahy - do Divadla na Vinohradech. Přestože jeho kariéra stoupala strmě vzhůru a v divadle i v televizi byl obsazován do hlavních rolí, odjel po čase do zahraničí, aby se pokusil prosadit také v angloamerickém světě. Dva roky žil v Latinské Americe, poté se střídavě stěhoval za prací do Londýna, Ameriky nebo do Čech.

V poslední době si zahrál například v pokračování pohádky Z pekla štěstí, v seriálu Ulice, v televizním snímku Vražda kočky domácí, v německém filmu Der Mann von nebenan, v amerických filmech Tristan & Isolde a Casino Royale či v britském snímku A Good Murder, jenž považuje za zlomový ve své kariéře. Vedle herectví také účinkuje v zahraničních reklamách a natáčí pořady pro rozhlas. Ve svém volnu především rád čte a sportuje.

Dámy do 00h získají Welcome Coctail = GT (Finlandia Grep+Tonic+Limeta)

Dj Smoke a další dj hosté
Dámy a potvrzení na Facebooku ZDARMA do 24:00h!
FB akce: http://www.facebook.com/event.php?eid=126392684040359&ref=ts
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
čtvrtek 27. 5. 2010 08:00
Prachař, Štěpán. 2010. Herec MIROSLAV ŠIMŮNEK v pátek v Metru!. Vychytané.cz. [Online] 27. 5. 2010. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3257. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Herec-MIROSLAV-SIMŮNEK-v-patek-v-Metru!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.08s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.191.157.72
Serverový čas: neděle 8. září 2024 06:53