Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Percipio theatre show na vodě

Slavnostní večer charitativního projektu Percipio theatre show proběhne v pátek 21. 5. v Městských Lázních Zlín. Projekt je realizován studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Hlavním bodem programu je hra Poprask na laguně v podání Slezského divadla Opava.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
PERCIPIO theatre show (25m bazén)
pátek 21. května 2010 19:30
(konec +- sobota 22. května 2010 02:30)
Městské lázně Zlín
Zlín (CZ)
Cílem letošního ročníku je získat dostatek finančních prostředků na podporu neslyšících a sluchově postižených dětí Zlínského kraje. Získaná částka bude použita na realizaci speciálního letního pobytu pro takto handicapované děti a také na podporu TJ Slovan Zlín, který pomáhá neslyšícím ve zlínském regionu a letos oslaví 65. výročí vzniku.

Vyvrcholení akce proběhne 21. května od 19:30 v Lázních Zlín na 25 metrovém bazénu. V tomto atraktivním prostředí mohou přítomní diváci shlédnout hru Poprask na laguně. Herci Slezského divadla Opava zahrají tuto činohru přímo na vodní hladině bazénu. „Herci budou hrát na molech, která budou pro tuto příležitost v bazénu nainstalována,“ osvětlila manažerka projektu Hana Kundrátová. Mezi hlavními protagonisty hry se představí také herci Lukáš Hejlík (známý především jako Tomáš Meduna ze seriálu Ošklivka Katka) nebo Erik Pardus (strážmistr Zahálka z Četnických humoresek).

Doprovodnou akcí letošního ročníku projektu Percipio je prodejní výstava uměleckých fotografií na téma „Ticho“. Práce studentů Ateliéru reklamní fotografie Fakulty multimediálních komunikací budou vystaveny v Galerii Dvanáctka ve 32. budově Svitu. Nejpodařenější díla budou dražena v průběhu slavnostního večera. Výtěžek z dražby a prodeje fotografií bude stejně jako suma získaná prodejem vstupenek použit na podporu neslyšících a sluchově postižených dětí.

Předprodej vstupenek na slavnostní večer projektu probíhá v těchto dnech v Golden Apple Cinema a v Městských Lázních Zlín.

Zdroj: TZ Lenka Orálková, Percipio
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
úterý 18. 5. 2010 08:00
Prachař, Štěpán. 2010. Percipio theatre show na vodě. Vychytané.cz. [Online] 18. 5. 2010. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3213. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Percipio-theatre-show-na-vode
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.064s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.190.153.203
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:58