Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

A je to tady! Tour De Trance!! Dnes!

Tak už jste se konečně dočkali! Dneska večer ve zlínském MusicLandu to vypukne? A co? Tour De Trance welcome edition!! Detaily? Minimálně ještě musíme představit DJe, který si říká L'Sada. Tákže čtěte dál.. ;)
Přidat na Facebook
Jen malý opáčko:
Datum: 25. prosince 2006
Místo: Musicland Zlín
Vstupné: kilo
DJs: Milan Lieskovsky & Eddie Sedner (SK), Milhaus & Tuta (CZ, Clublife), Patrik Kubej (CZ, Clublife), L'Sada (CZ, Czech-Dance).

A teď o Filipovi.. tedy vlastně L'Sadovi, jak si říká..:

DJ L´SaDa vlastním jménem, Filip Landsfeld se narodil 22.11.1980 ve Zlíně. Hudba jako taková ho zajímala už od dětství. I proto se přihlásil na Střední Pedagogickou Školu, kde také úspěšně složil maturitní zkoušku ze hry na klavír, kytaru, zobcovou flétnu, zpěvu a teorie hudby. Poprvé se dostal za mix v roce 1999 jako diskotékový DJ. A mixování hudby ho zaujalo na tolik, že po roce pořídil gramofony a začal se věnovat taneční hudbě. Zhruba 6 let pracoval jako moderátor rádia Kisspublikum.

Jako resident se představil ve spoustě legendárních klubů na Zlínsku např.: Fabrik Vizovice:(krátký čas, kdy hrál techno a zde také pořádal své první residentní večery pod názvem RESURRECTION, Paříš:(celkem 2 roky 2000-2002 hrál v tomto klubu především house a později techno) , Club 603:(to bylo období kdy se věnoval převážně stylu Trance a později přešel na Progressive ve kterém se našel).

V klubu 603 byl spolupořadatelem akcí s názvem CELEBRATION FOR FRIENDS, která měla celkem 7 úspěšných pokračování. V souvislosti s touto akcí založil s Milhausem agenturu CLUBLIFE, ze které záhy odešel. Asi dva roky byl pod agenturou STROBE a nyní je bookován agenturou CZECH-DANCE (www.czech-dance.com) Zahrál si už po celé naší Republikce i na slovensku se spoustou zvučných jmen. A v poslední době ho můžete čím dál častěji slyšet v Praze.



Tákže nezapomeňte, potkáme se tam, fotíme ;)
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pondělí 25. 12. 2006 08:00
Prachař, Štěpán. 2006. A je to tady! Tour De Trance!! Dnes!. Vychytané.cz. [Online] 25. 12. 2006. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=319. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/A-je-to-tady!-Tour-De-Trance!!-Dnes!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.096s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.85.114
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:34