Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Na Majáles UTB přišlo 4 500 návštěvníků!

Osmý ročník hudebního festivalu Majáles UTB se stal minulostí. 4. května 2010 uskutečnili studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně další z projektů Komunikační agentury. Přes tři a půl tisíce návštěvníků na náměstí Míru a zhruba devět set platících v klubech dokázalo, že celodenní hudebně-zábavný program, který organizátoři přichystali, měl co nabídnout, a téma Vesmír se tak může zařadit za úspěšný Oldschool ročník či předloňské Superhrdiny!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
SVŠ Majáles UTB 2010
úterý 4. května 2010 21:00
(konec +- středa 5. května 2010 04:00)
náměstí Míru
Zlín (CZ)
Vše odstartoval maškarní průvod městem, který byl letos v rytmu bubeníků z ostravského Bumbumbandu. Organizovaně a za pomoci Městské policie prošlo centrem města na 700 účastníků, kterými byli převážně středoškolští studenti ze Zlína. Z parkoviště Březnická bylo cílem náměstí Míru, kde už na všechny kosmonauty, černé díry, mléčné dráhy a rakety čekal bohatý program.

Po první kapele, kterou byla ostravská FiHA, byla zvolena letošní Královna Majálesu - Veronika Františáková! Ta je studentkou Střední soukromé školy pedagogické a sociální ve Zlíně. Měla také svou družinu s názvem Mléko. Toto seskupení ze zhruba 20 dívek v mléčně bílých kostýmech z tetrapaků a plastových lahví od mléka se pohybovalo po náměstí v řadě za sebou, čímž utvářelo Mléčnou dráhu!



Vítězka získala dvoutýdenní jazykový pobyt v Anglii od společnosti Student Agency, oblečení od Houseboard Skatepark a další ceny od sponzorů Nonclone, ISIC a dalších. Porotou letos nebyli diváci, ale čtveřice z organizátorů.

Po vyhlášení zbylých soutěží pokračovaly kapely Xindl X a Mňága a Žďorp. Oběma se podařilo rozproudit publikum, čítající nakonec více než půl čtvrté tisícovky diváků na náměstí, a příjemně je tak naladit na večerní program, rozdělený do pěti místních klubů.

Nejdříve se rozjela nekuřácká stage v Zelenáčově Šopě, a to už v 19:30 hod. Tam měl koncert Zdeněk Bína se svým Acoustic project. Na všech zbylých hudebních scénách se startovalo ve 20:00 hod. V Gambrinus Golem klubu bylo možno vidět a hlavně slyšet Xaviera Baumaxu nebo Andělem ověnčené Toxique. Pro milovníky D´n´B stylu bylo otevřeno Velké Kino s hvězdami jako DJ Sayko či DJ Orbith. Ve volně hip-hopovém stylu se v Musiclandu představili rappeři BPM, a pak zahraniční Nironic. Flip ovládla stará dobrá oldies hudba 80. a 90. let.



„Za letošní ročník jsme velice rádi! Byť se počasí úplně nepovedlo, tak nepršelo a všichni se skvěle bavili. Zvolili jsme novou a možná vůbec první Královnu Majálesu! Zjistili jsme, která fakulta je nejsilnější a slyšeli jsme skvělé zpěváky! Večerní program v klubech byl už dotažením dobře načatého odpoledne. Chtěli bychom poděkovat všem, kteří přišli ať už na náměstí Míru nebo do jednotlivých zlínských klubů, a podpořili tak naši snahu oslavit studentský život ve Zlíně! Velké díky patří také našim sponzorům, bez kterých by se letošní Majáles UTB nemohl uskutečnit,“ zhodnotili průběh akce hlavní manažeři, Jiří Ježek a Zuzana Slobodová.

Vzhůru k dalšímu, 9. ročníku projektu Majáles UTB!

Zdroj: TZ SVŠ Majáles UTB 2010
Lakina
(Lada Váňová)
pondělí 10. 5. 2010 08:00
Váňová, Lada. 2010. Na Majáles UTB přišlo 4 500 návštěvníků!. Vychytané.cz. [Online] 10. 5. 2010. [Citace: 26. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3178. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Na-Majales-UTB-prislo-4-500-navstevniku!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.052s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.131.106
Serverový čas: sobota 26. října 2024 07:39