Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Tour De Trance - a co Milhaus? Vrzne si taky?

Jo! Tenhle chlápek se nám konečně vrátil z Číny, kde hostoval skoro půl roku v tamním klubu YES. Doufám, že si dovezl nové tracky, nové myšlenky, nové vychytávky.. Neznáte ho? Poznejte ;) víc v článku a pak třeba na akci v MusicLandu ve Zlíně 25/12/2006..
Přidat na Facebook
Vlastním jménem Miloslav Kopal odstartoval svou kariéru v roce 2001. Elektronicke Hudbě se věnoval již od roku 1998 a velmi dobře se v ní také orientoval.

Jeho začátky probíhaly samostatně, bez jakékoliv pomoci zkušenějších kolegů se vrhnul do tajů hudby a vytvořil si svůj vlastní, nikým neovlivněný styl. Jeho sety jsou velmi zajímavé prvotřídním výběrem desek, ve vhodnou chvíli také dokáže velmi vkusně spojit tech-trance, progressive trance s electrem a melodickými vokály. Od prvopočátku má svůj vlastní styl mixování a postupně si sám plní svůj sen.

Vraťme se však k jeho začátkům - společně s DJem L´SaDou působili jako rezidenti klubu 603 ve Zlíně, kde také pořádali spoustu nejrůznějších akcí. Můžeme o něm říci, že je zakladatelem a pořadatelem party Celebration for Friends a také majitelem bookingové agentury Clublife, která má dnes i své vlastní internetové stránky www.clublife.cz , jejichž správa je taktéž v jeho kompetenci a naleznete na nich především vše o taneční hudební scéně. Milhaus je ovšem také velmi schopný promotér a v jeho rukou, za pomoci ostatních členů Clublife agentury, vznikaly takové projekty jako již zmíněná Celebration for Friends, University, Creative, Tour de Trance, Ressurection a Holiday.

V roce 2005 začíná vystupovat v jednom z nejprestižnějších klubů české republiky - pražském klubu Duplex, kde působí po boku takových hvězd jako jsou Tommy Rogers, Michael C, Peet a další. Vystoupil také v pražském Abatonu na party Magnetic, kde společně s ním zazářili i Michael Burian a německý DJ Moguai. Jeho působení po celé České republice se neustále rozšiřuje o další nová místa, můžete se s ním setkat v nejrůznějších klubech či na větších akcích. Během své kariéry měl možnost vystoupit s takovými umělci jako jsou John Digweed ( uk ), Ronski Speed ( de ), Marc Van Linden ( de ), Jack Barham ( uk ), Moguai ( de ), Dickon Tempo ( cn ), Michael Burian ( cz ), Serenity ( uk ), Pure ( ch ), Tomas Haverlik ( sk ), Poziom-X ( pl ), LayDee Jane ( cz ), Pico ( sk ), Tommy Rogers ( cz ), Peet (cz ), Michael C (cz ), Loutka ( cz ), Orbith ( cz ), Jerry ( cz ) a další spousta kvalitních českých djů.

Milhaus je také velmi příjemný společník s dobrou náladou. Svou hudbou se snaží získat si příznivce, což se mu daří a posluchače dokáže potěšit nejrůznějšími hudebními žánry. Jeho snaha a úsilí ho přivádí k neomezeným možnostem, jak pobavit lidi.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 22. 12. 2006 08:00
Prachař, Štěpán. 2006. Tour De Trance - a co Milhaus? Vrzne si taky?. Vychytané.cz. [Online] 22. 12. 2006. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=316. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tour-De-Trance---a-co-Milhaus?-Vrzne-si-taky?
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.071s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.205.154
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 13:36