Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Zlínský klub Golem rozproudily alternativní rytmy Velké Moravy

V úterý 20. dubna se pod záštitou Studentské Unie uskutečnil již druhý ročník projektu Velká Morava, který hostil nejen interprety z České a Slovenské republiky, ale také z Bulharska, Ruska a Rakouska.
Přidat na Facebook
K poslechu byla originální hudba v podobě alternativního rocku, industrálního folklóru, drum and bassu, electra, dubstepu, triphopu i nujazzu, kterou představili hudebníci jako Vrbovskí Víťazi, Chikiliki Tu-a, Call me úlet, Obe Uši Ľavé a další. „Večer se nesl ve znamení alternativní hudby. Některé z interpretů doprovázela videoprojekce, která dodávala celému vystoupení správnou atmosféru. Jsme velmi rádi, že lidé, kteří přišli na náš minifestival, si jej pořádně užili,“ povyprávěl zakladatel projektu Mártin Gondár.



Ústřední myšlenkou celého minifestivalu alternativních rytmů se stala podpora Slováků, kteří žijí a navštěvují Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně. Zakladatelé festivalu Mártin Gondár a Jozef Fekiač tak chtěli znovu obnovit ideu pospolitosti Slovanů, kam patří nejen Slovensko a Česko, ale i okolní země. „Moc jsem si dnešní večer užila, pulzovala tu energie a všichni byli dobře naladění. Nejvíce se mi však líbila rozmanitost ve stylu hudby jednotlivých vystupujících,“ prozradila jedna z účastnic akce z druhého ročníku Fakulty multimediálních komunikací UTB.

Další informace naleznete na www.suport.cz, www.facebook.com/vtak-kvetak a www.myspace.com/velka-morava

Zdroj: TZ Studentská Unie UTB
Lakina
(Lada Váňová)
neděle 25. 4. 2010 08:00
Váňová, Lada. 2010. Zlínský klub Golem rozproudily alternativní rytmy Velké Moravy. Vychytané.cz. [Online] 25. 4. 2010. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3124. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Zlinsky-klub-Golem-rozproudily-alternativni-rytmy-Velke-Moravy
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.099s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.84.155
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 23:29