Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Sound Machine vol.1 feat. DJ REAKY

Do BunkrClubu přijede DJ hvězda, jež dobyla celosvětové nadšení! Nechcete u této akce chybět? Čtěte dál a dozvíte se podrobnosti!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Sound Machine vol.1 feat. DJ REAKY
pátek 16. dubna 2010 22:00
(konec +- sobota 17. dubna 2010 05:00)
Bunkr Club
Vsetín (CZ)
POZOR!! Na Vsetíně zahraje světová hvězda!!

Na Vsetíně a okolí se rozrůstá obliba a počet fanoušků elektronické hudby, která již po celém světě strhla neskutečnou vlnu ohlasu. To byl pro nás impuls k tomu, abychom podpořili toto okouzlení a uspořádali jedinečnou akci s názvem Sound Machine vol.1

První akce odstartuje již 16.4.2010 a nabídne exkluzivně jedinečný zážitek v podání techna a trancu pod taktovkou slovinského rodáka se světovým jménem - DJe REAKYHO!

REAKY si svými kvalitními mixy a tvorbou získal velkou oblibu nejdříve u domácího slovinského publika a díky zahraničnímu působení se stal i součástí největších clubových párty a festivalů na světě!

Jeho tracky a remixy patří mezi nejuznávanější hudební produkci na planetě. Důkazem je pravidelné umísťování tracků na prvních příčkách nejznámějších hitparád (Beatport, Trackitdown, Audiojelly a Juno).

Jeho styl okouzlil a jeho tracky zahrnují do své show i nejslavnější DJ´s jako je Armin van Buuren, Paul Van Dyke, Sander Van Doorn, Chris Liebing a další. Umístění jeho skladby v CD kompilaci Euphoria Trance Awards 2009 bylo další třešničkou na dortu.

Taneční párty Sound Machine doplní hvězdná jména z agentury X-MIX:
LEGEND BEE - co by největší hvězda z českobudějovické techno scény. Dříve spolupracoval s Michaelem Burianem, následně založil vlastní agenturu X-MIX, jež vrací lidem jejich clubový život.
B.UNQ! - jedna z nejžádanějších a nejtalentovanějších DJek v Česku. Krásná holka, co to s gramofony mega umí!
DJ SALATH - pořadatel velice známých akcí TECHNICAL. Kvalitnímu technu věrný a hudebně vypracovaný DJ!

Dále to na párty rozjedou místní DJové a promotéři akce, všemi známí, DJ SMOKE a W@MI, kteří jsou zárukou toho pravého rozjezdu!

Jako bonbónek se Agentura SOUND-MACHINE rozhodla okouzlit všechny návštěvníky vylepšenou a posílenou zvukovou i světelnou technikou.
Dále jsou pro Vás připraveny speciální dárky od sponzorů této akce!

Do pořádání akce je vloženo srdce nás všech a proto i přes vysoké náklady na tuto akci jsme snížili vstupné na nutné minimum, abyste si tuto jedinečnou akci mohli užít za pouhých 99,- Kč!

Pokud by vás o této akci zajímaly větší detaily, obrázky či historie, tak více informací o akci naleznete na www.sound-machine.cz
DaDiKa
(Petra Daňková)
úterý 13. 4. 2010 08:00
Daňková, Petra. 2010. Sound Machine vol.1 feat. DJ REAKY. Vychytané.cz. [Online] 13. 4. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3080. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sound-Machine-vol.1-feat.-DJ-REAKY
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.11s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.47.167
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:13