Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

MC GEY vybafl 2 nové singly a klip!

Zakruťte ocasem a dejte packy nad hlavu! Útulek EVERYDAYS vypouští první dva singly z debutového alba človíčka, který si říká MC GEY. Heterosexuál s pěkným jménem a originálním smyslem pro humor zdraví všechny lidi co maj rádi život a psy.
Přidat na Facebook
První singl, s příznačným názvem PEJSEK, který si produkoval Gey sám, je jakýmsi tributem pro naše psí miláčky. K této skladbě byl natočen i klip, takže vemte si na klín svoje pejsky, podrbejte je za uchem, nasypte jim granule do kšiltovek a pusťte jim tohle video. Uvědomte si, že život není pod psa, ale je jeho..

Klip PEJSEK:


Druhý singl s názvem TURBULENCE NEGATIVNÍCH DOBROT je stará věc s novým kabátem v podobě beatu od Ondřeje Žatkuliaka. Mc Gey pracuje právě na svém debutu, který bude obsahovat produkce od producentů jako Paulie Garand, výše zmíněný Žatkuliak, FNTM, Gruzo a Sasa. Host na mikrofonu bude jediný a to jedlík Oliver Lowe ve skladbě SVAČINA.

TURBULENCE NEGATIVNÍCH DOBROT:


Jednou mi jeden známý po poslechu Geyových věcí řekl: "Není to můj šálek kávy, ale když nad tim tak přemýšlím, českej hip hop nemá zatim nějakýho svýho extra baviče, šoumena. Myslim, že tuhle díru by mohl zaplnit právě Gey." Je Mc Gey moc velkej blázen a používá moc často slovo "kadit", nebo je to možná Mc s originálním přístupem a dáte mu prostor a šanci?? Možná, že ve Vás MC vyvolá velký úsměv. Začíná jaro a je ideální den na to, abychom se upřímně a od srdce zasmáli, všichni...

Zdroj: TZ EVERYDAYS

Lakina
(Lada Váňová)
sobota 10. 4. 2010 08:00
Váňová, Lada. 2010. MC GEY vybafl 2 nové singly a klip!. Vychytané.cz. [Online] 10. 4. 2010. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3064. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/MC-GEY-vybafl-2-nove-singly-a-klip!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.032s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49