Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

MISS PARTY: Historie díl 2.

Schválně - pamatujete si už rok 2008 této party? Věděli jste, že všude po klubu to byl samý "Oskar"? Víc z historie až po dnešek v článku ;)
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
MISS PARTY MMX (2010)
středa 31. března 2010 21:00
(konec +- čtvrtek 1. dubna 2010 04:00)
MusicLand Live
Zlín (CZ)
Soutěžilo se o o 10 volných lupenů na MISS PARTY do MusicLandu ve Zlíně na středu 31. března 2010. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Dostáváme se do roku 2008. A to pozor! Už v tomto roce nastupuje za dýdžejský mixpult MISS PARTY 2008 DJ Sean John z USA a rozjíždí své tracky! Ani tentokráte nechybí majkl DJ. Objevuje se i DJ Michal Blažek, DJ Andrée a začínající DJ Rusty. Sean John - tenhle „amík každým coulem“ nehrál žádnou „trubku-trubku-tyč-tyč“ (pro méně znalé jde o techno nebo jiné rytmické, někdy až monotónní hudební produkce), ale naopak představil velmi příjemnou směsici r’n’b a dalších hitů, které rozhodně znáte z rádií nebo hudebních televizních stanic. Nechybělo roznášené čerstvé tropické ovoce. Samotná MISS ACADEMIA 2008 tehdy byla laděna ve stylu „lesk a záře Hollywoodu“, a tak tedy celá MISS PARTY 2008 byla v Oscarovém hollywoodském stylu.


Samozřejmě tento styl si žádal stylové dekorace vytvářené pouze pro tuto akci: 9 potištěných rudých látkových pásů ze stropu nad parketem, okolo parketu spousta hvězd stříbrného plátna a filmových Oscarů na 130ti lepenkových deskách, nestandardně také dekorace po celém klubu a další drobné „vychytávky“. Snad poslední, co jsme ještě nezmínili, že na party tancovaly go-go tanečnice na nečekaně umístěných podstavcích, a to plně ve stylu hvězd stříbrného plátna, se speciálními kostýmy. MISS PARTY 2008 končila někdy kolem šesté ráno, prostě parádní „mejdlo“, jak má být. Fotoreport z MISS PARTY 2008 najdete zde:
http://missparty.vychytane.cz/akce.php?id=28


Dostáváme se do roku 2009, kdy byla MISS ACADEMIA ve stylu „Místo činu“ – celý program byl netradičně pojat jako vyšetřování, kdy se detektiv snažil dopátrat, která vysokoškolačka je právě tou „nej“. Pořadatelé MISS PARTY si toto téma nemohli nechat ujít a uspořádali MISS PARTY 2009: Místo činu. Už vizuál, na kterém byla poprvé použita postava ženy, tomu naprosto vypovídá.

Pro ochránce žvížátek - nebojte, nůž na vizuálu není do naší redaktorky Veroniky zapíchnutý, je posprodukčně doplněn.. ;) Veronika odešla z focení zdravá, živá, jen trošku opatlaná od potravinářského barviva a od červeného primalexu.

V klubu byly instalovány dekorace odpovídající tomuto tématu, na podlaze byly nakresleny obrysy ležících postav tak, jak to znáte z detektivních seriálů, celý sál byl obehnán speciálním závěsem zavěšeným ze stropu ze 480 oboustranně lesklých hliníkových destiček, celé zábradlí bylo obaleno do bublinkové fólie, stejně tak i všechno sezení u každého baru.

Nechyběl taky koridor vytvořený červenobílou pruhovanou páskou – obdobně, jako na místech činu. V tomto roce se pořadatelé zaměřili i na dekorování klubu již od vchodu, kde umístili několik nápisů MISS PARTY. Z hudební stránky se o zábavu postarali již podruhé duo Fung Moguls – tedy DJ Sean John z USA společně s českým DJem AKA. Role předskokana se zhostil klasicky DJ Michal Blažek a celou akci dokončila dvojka DJ majkl a DJ Andrée. Kolem půlnoci slavnostně přijely finalistky z Městského divadla po ukončení galavečeru MISS ACADEMIA limuzínou, jejich příchod dostal tedy jistou úroveň. Tyto finalistky a hlavně vítězky pak byly všem představeny a všechny si vysloužily nemalý potlesk. Finalistky i samotné výherkyně dostaly na uvítanou několik lahví sektu a spousta z nich zde zůstala až do brzkých ranních hodin. MISS PARTY 2009: Místo činu skončila opět před šestou hodinou ranní.

A rok 2010?? Uvidíme, jaký bude! ;)


Potkáme se ve středu 31. března v MusicLandu! ;) Více info v dalších dnech ;)
www.missparty.cz
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
sobota 27. 3. 2010 08:00
Prachař, Štěpán. 2010. MISS PARTY: Historie díl 2.. Vychytané.cz. [Online] 27. 3. 2010. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2999. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/MISS-PARTY:-Historie-dil-2.
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.04s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49