Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

MISS PARTY: Historie díl 1.

MISS PARTY jako taková na světě není jenom čtvrtým rokem, je to klasická afterparty, která vždycky byla, je a bude tou správnou pařbou po zvolení té nej vysokoškolačky - MISS ACADEMIA ČR. Jak se ale vyvíjela?
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
MISS PARTY MMX (2010)
středa 31. března 2010 21:00
(konec +- čtvrtek 1. dubna 2010 04:00)
MusicLand Live
Zlín (CZ)
Soutěžilo se o o 10 volných lupenů na MISS PARTY do MusicLandu ve Zlíně na středu 31. března 2010. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Jenže jak klasická MISS ACADEMIA nabírá na rozměrech, bylo čím dál tím méně času na pořádání toho "mecheche", které následovalo. Obecně tedy lze říci, že MISS PARTY by dnes měla slavit jedenácté narozeniny.

Ovšem už v roce 2002 nastupují za mixážní pult na této výborné akci vám neméně známí DJs ze Zlína - DJ Štěpán Prachař & majkl DJ se svou show HitMIX ‘60-‘02. Byl to také poprvé rok, co se MISS ACADEMIA přestěhovala ze starého "Áčka" do nových prostor - Velkého kina ve Zlíně. MISS PARTY ale samozřejmě pokračovala kde jinde, než v "Áčku". Nebylo vhodnějšího a většího prostoru. Neuplynul ani rok, a tihle dva mafiáni tu byli znova, s aktualizovanou show HitMIX ’60-‘03 a MISS PARTY s dalším pořadovým číslem. Z této akce je i fotka vlevo. To byli ještě mladí, krásní, chudí a ambiciózní ;) No vlastně dvě z těchto čtyř vlastností mají do teď, je na vás, které si vyberete.

Potom přichází další rok, a tedy MISS PARTY 2004 - z těchto věků je fotografie napravo. Ten večer byla jedna z největších MISS PARTY, která vůbec kdy byla - bylo evidováno podle prodaných vstupenek neskutečných 1280 bavících se za celý večer. Jen pro srovnání – na koncertu tehdy slavné ruské holčičí dvojky TATU v „Áčku“ tehdy bylo 1500 lidí. Fotky z této MISS ACADEMIA 2004 a následné MISS PARTY 2004 najdete zde:
http://missparty.vychytane.cz/report.php?id=44

Pak přichází období zkoušení a změn. V roce 2005 byla MISS PARTY bez DJské dvojky Štěpán Prachař a majkl DJ. Tedy za mixážním pultem – v tomto roce se i přesto podíleli na odborných konzultacích pro MISS ACADEMIA, protože během jejich studia na Fakultě multimediálních komunikací, která je právě pořadatelem MISS ACADEMIA, byli jak ředitel dvou ročníků (Štěpán Prachař), tak technickým ředitelem (Michal Gaja). Rok 2005 byl zároveň rokem, kdy se Štěpán přestává aktivně věnovat DJingu a po 4 letech i moderování na Kiss Publikum a nabírá směr věnování se akademické půdě a odborným konzultacím v oboru marketing zábavního průmyslu a Public relations.

Tehdejším pořadatelům MISS ACADEMIA to nedalo, pevně věřili, že i snad v roce 2006 se obyvatelé Zlína a studenti zlepší v návštěvnosti této akce a plánují dokonce dvě místa konání MISS PARTY. Jedna z nich se koná také v klubu Velryba - tedy bývalém klubu 603, druhá s pokusně koncertním vystoupením a rockotékou v Master of Rock Café na Čepkově. Ani tyto nápady a chuť po změně nebyly dostatečné k tomu, aby se tentokráte dva kluby zaplnily. V roce 2006 už navíc MISS ACADEMIA byla tak obsáhlá soutěž, že byla MISS PARTY brána jako okrajová záležitost a její pořádání bylo téměř dílem náhody a zapálenosti některých matadorů, kteří byli s tehdejším MISS ACADEMIA spojeni. Nutno připomenout, že v tomto roce 2006 se poprvé konala MISS ACADEMIA v jiných prostorách než doposud ve Velkém kině ve Zlíně – přestěhovala se do Městského divadla Zlín.

V roce 2007 stáli pořadatelé MISS ACADEMIA ČR 2007 před rozhodnutím, zdali z důvodů personální a finanční náročnosti MISS PARTY úplně nezrušit. Tehdy přišlo vedení portálu Vychytané.cz s nabídkou, že jako mediální partner uspořádá MISS PARTY na vlastní náklady a ve vlastní režii. Vedení Komunikační agentury Fakulty multimediálních komunikací (Hanka Krchová a Eva Vořechová) souhlasilo a nic nestálo v cestě, která vedla až k současné podobě. MISS PARTY je od této chvíle jakousi třešinkou na dortíku celé akce a hlavně – odměnou pro tým, který pořádá MISS ACADEMIA. Tento tým vždy měl, má, a pokud bude MISS PARTY v režii portálu Vychytané.cz, tak i vždy bude mít vstup automaticky zdarma.


MISS PARTY 2007 tehdy zažila živé vystoupení dvojky Toma Malára a Headdyho, kteří zde dali naživo All Nite a Dancin Machine. Na akci bylo použito 2000 balonků, byla zde projekce tehdy už na 3 LCD televizích a zároveň na plátně, ovoce bylo na barech gratis po celý večer. Bylo pozměněné uspořádání pódia, glamour dekorace vytvořené speciálně pro tuto akci, přivezen dvoubarevný laser navíc a o HairStyle Extrem Show se postaral Roman Fiurášek se společností JOICO. Na akci byly tři oficiální odvozy finalistek z Městského divadla, kde se MISS ACADEMIA ČR 2007 konala. Fotky z MISS PARTY 2007 najdete zde:
http://missparty.vychytane.cz/akce.php?id=408

Další díl čekejte zítra!

Potkáme se ve středu 31. března v MusicLandu! ;) Více info v dalších dnech ;)

www.missparty.cz
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 26. 3. 2010 08:00
Prachař, Štěpán. 2010. MISS PARTY: Historie díl 1.. Vychytané.cz. [Online] 26. 3. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2998. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/MISS-PARTY:-Historie-dil-1.
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.178s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.142.230
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:38