Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Muzikál Děti Ráje navštívil 50.000 návštěvník!

Když šla paní Ilona z Kladna s dcerou o tomto víkendu na představení muzikálu Děti Ráje, ještě nevěděla, co ji čeká... :)
Přidat na Facebook
Záhy poté, co jí byla u vchodu zkontrolována vstupenka, se dozvěděla, že se stala 50.000 návštěvníkem tohoto úspěšného představení. „ Já se lekla, že mám třeba špatné lístky…“ ulevila si čerstvá jubilantka.

Autor Sagvan Tofi spolu s oběma producenty Michalem Bělouškem a Viktorem Mrázem šťastné návštěvnici předali cédéčko z písněmi z muzikálu, program podepsaný všemi herci, kteří toho dne odehráli představení a spoustu dalších darů.



Zástupci muzikálu zároveň oznámili, že ještě před prázdninami přidávají pro velký zájem další představení. Zdá se, že se tak naplňují slova herečky Alice Bendové, která po zhlédnutí představení muzikálu plného písní Michala Davida, Františka Janečka a skupiny Kroky prohlásila, že Děti Ráje jsou dnes opravdový fenomén.



Muzikál Děti Ráje zpěváka a herce Sagvana Tofiho uvádí v divadle GoJa Music Hall na pražském Výstavišti společnost No. Art. Jak už název napovídá, hlavní roli v představení mají písničky Františka Janečka, Michala Davida, Zdeňka Bartáka a skupiny Kroky. Režie se ujal muzikálový matador Petr Novotný, který má za sebou legendární inscenace jako třeba Jesus Christ Superstar nebo Les Misérables – Bídníci. A hvězdné je i herecké obsazení. V hlavních rolích se představí Lukáš Vaculík, Sagvan Tofi, Michaela Nosková, Bořek Slezáček, Michael Foret, Braňo Polák, Petr Poláček nebo Martin Zounar.



Zdroj: www.detiraje.cz
Mirci
(Miroslav Slovák)
čtvrtek 25. 3. 2010 08:00
Slovák, Miroslav. 2010. Muzikál Děti Ráje navštívil 50.000 návštěvník!. Vychytané.cz. [Online] 25. 3. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2986. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Muzikal-Deti-Raje-navstivil-50.000-navstevnik!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.094s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.223.210.20
Serverový čas: sobota 27. července 2024 12:24