Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Klubovka Musica je zpět! Přiváží Filterheadz do klubu Lávka.

Po více jak roční odmlce se klubovka Musica vrací na scénu! V roce 2008 Musica nabídla českým clubberům vystoupení světoznámých DJs jako Wippenberg, Marcus Schossow, Phatzoo z formace Dada Life, a belgickou trancovou legendu M.I.K.E / Push. Tentokrát přivítá jako headlinera v Česku dobře známé duo Filterheadz, kteří, aniž by to věděli, sehráli velkou roli při vzniku konceptu party Musica.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Musica presents FILTERHEADZ
sobota 20. února 2010 22:00
(konec +- neděle 21. února 2010 05:00)
Lávka
Praha (CZ)
Nová éra klubovky Musica začíná se zásadní změnou a to se přesunem do nových atraktivních prostorů klubu Lávka, které nabízejí možnost nabídout návštěvníkům zábavu na dvou plnohodnotných stagích.

Belgické duo Filterheadz se už mnoho let těší velké oblibě českých clubberů. Po více jak dvou letech se vrací do Prahy, kde naposledy hráli pro vyprodaný klub na akci pořádané agenturou In Music. Právě díky velkému úspěchu této akce se agentura tehdy rozhodla začít pravidelně pořádat klubovou akci, která by nabízela návštěvníkům možnost si užít naživo sety zahraničních hostů. Jak správně tušíte, řeč je o klubovce, která dostala jméno Musica.

Filterheadz


Filterheadz se do povědomí fanoušků taneční muziky se zapsali díky své jedinečné hudební produkci s typickým soundem, která doslova obletěla celý svět. Který clubber by neznal jejich hity jako 'Sunshine', 'Yimanya', 'Day at the Beach', nebo jejich nezapomenutelný remix ke skladbě 'Never' od projektu The Roc Project. Jejich producentská a remixérská historie je opravdu velká. Kromě desítek vlastních singlů vydali i obrovské množství remixů pro hvězdy jako Tiësto, Eric Prydz, Faithless, Above & Beyond a řadu dalších.

Na hlavní stagi, která se bude vést v rytmu progressive, trance a techna, se kromě Filterheadz objeví první dáma tranceu LayDee Jane, Musica rezident Bon Finix a nový člen Musica teamu DJ Martez. Druhá stage nabídne hudební styl takzvaný Hit &House & Energy, který dlouhá léta propaguje a prezentuje po pražských klubech party Steam. Zastupovat tuhle party na Steam stagi budou Pete Walk, Hozzy a Marty Fish.

Tanečnice, VJs, zvuk L'Acoustic, projekční plátna, dekorace, dvě stage a další vychytávky nabídne další díl klubovky Musica. Lístky za 190CZK jsou již k dostání v předprodejní síti Ticketstream (http://www.ticketstream.cz/pls/czech/dls.dls_by_event_tr?event_id=45225&code=TICKET&language=2). Na místě bude vstupné za 290CZK.
Main stage: Filterheadz (B), LayDee Jane, Bon Finix, Martez
Steam stage: Pete Walk, Hozzy, Marty Fish

The Roc Project feat. Tina Arena - Never (Filterheadz Remix)



Více informací:
Kick da Night na Facebooku - http://www.facebook.com/group.php?gid=139822273422
www.lavka-nights.cz
www.lavka.cz


Zdroj: Kick Da Night Entertainment
Mirci
(Miroslav Slovák)
středa 10. 2. 2010 08:00
Slovák, Miroslav. 2010. Klubovka Musica je zpět! Přiváží Filterheadz do klubu Lávka.. Vychytané.cz. [Online] 10. 2. 2010. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2824. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Klubovka-Musica-je-zpet!-Privazi-Filterheadz-do-klubu-Lavka.
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.057s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49