Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Řehulův comeback bude pokračovat!

Legendární triatlet Jan Řehula pokračuje po loňském velkém comebacku ve své profesionální kariéře. Vloni obsadil 4.místo ve světovém poháru dlouhých triatlonů ITU a to se bude snažit v roce 2010 ještě vylepšit.
Přidat na Facebook
„Po dlouhém šestitýdenním odpočinku, vyplněném studiem trenérství triatlonu při FTVS už zase pořádně makám,“ vzkazuje Řehula z Austrálie, kam už na přelomu roku odcestoval za kvalitním tréninkem. Po počátečním pobytu v městečku Jindabyne ve 1 200 metrech jde do vyšší nadmořské výšky. „Přesunul jsem se do Falls Creek 1 600 m.n.m. Počasí je kolem 20°C, každý den krásně modrá obloha a chuť trénovat!“ Pro českého závodníka je Austrálie už mnoho let jasnou volbou pro přípravu na novou sezónu.


Australská příprava stojí také za Řehulovým největším úspěchem, kterým byl zisk bronzové olympijské medaile v roce 2000 v Sydney, ale i za loňským senzačním čtvrtým místem na mistrovství světa v dlouhém triatlonu. V nadcházející sezóně budou cíle Jana Řehuly především na tratích ITU dlouhého triatlonu a na středních tratích série Ironman 70.3, ve kterých se chce kvalifikovat na listopadové mistrovství světa na Floridě. „První závod sezóny chystám na 7. února v Geelongu. Jedná se o Ironman 70.3 Australia. Trénink je teprve v rozjezdu a tak to bude pouze přípravný závod,“ popisuje Řehula svůj program na začátek sezóny a doplňuje i svá očekávání při prvním startu: „Žádná, jen si pořádně hrábnout na dno sil.“


Už vloni nakoukl Řehula do světové špičky a na masivnějším úspěchu v konkurenci nejlepších triatletů bude nadále pracovat. Podle vlastních slov se bude snažit startovat hlavně na závodech, které budou mít nejkvalitnější startovní pole. V současnosti má i velmi dobrou psychickou formu, která mu pomůže do užší špičky natrvalo proniknout. Zatím není jasné, jestli bude Řehula pokračovat v trénování korejského triatlonového týmu olympijských nadějí, rozhodnutí by mělo padnout nejpozději za měsíc.

Jako nový kanál pro komunikaci s fanoušky Jan Řehula obnovil od 1. ledna svůj web, který je na adrese www.janrehula.cz a kam pravidelně píše nové příspěvky.



Zdroj: Xstream
Mirci
(Miroslav Slovák)
úterý 9. 2. 2010 08:00
Slovák, Miroslav. 2010. Řehulův comeback bude pokračovat!. Vychytané.cz. [Online] 9. 2. 2010. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2823. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Řehuluv-comeback-bude-pokracovat!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.099s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.241.123
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 08:39