Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Wire & Paul Rockseek po roce čekání vydávají!

Česká dvojice Wire & Paul Rockseek po dlouhém roce čekání vydává na prestižním německém labelu Caus-N‘-ff-ct.
Přidat na Facebook
Na tomto labelu jste již mohli slyšet jména jako Roger Sanchez, Tom Novy, Jerome Isma AE, Jean Claude Ades, Deep Dish, Olav Basoski, Lenny Fontana a The Beloved.

Nogales & Maniera - Trompetentanz (WIRE & PAUL ROCKSEEK REMIX)
Lenny Fontana feat. Freedom Bremner – Dream Of Life (WIRE & PAUL ROCKSEEK REMIX)

První release představuje progressive remix na singl „Trompetentanz“ německých producentů „Nogales & Maniera“, který vyšel na velkém EP společně s remixy od producentů jako Kid Chris, Supernova, Swen Weber, Lenny Fontana a dalších. Druhý release představuje pumpující electro remix singlu „Dream Of Life“ světoznámého producenta a rezidentního DJe klubů Eden a Summum na Ibize – Lennyho Fontany, který vyšel v EP společně s remixy od světových producentů Big World & Denis The Menace.


Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player




Podpořte nás zakoupením kopie na beatportu! Děkujeme!
http://www.facebook.com/wireandpaulrockseek
http://www.facebook.com/djwire
http://www.facebook.com/djpaulrockseek
http://www.djpaulrockseek.cz
http://www.idj.cz/wire

Wire & Paul Rockseek - bio
Wire & Paul Rockseek – dvojice popsatelná jako nová produkční krev v žilách české taneční scény složená z brněnského Wireho a olomouckého Paula Rockseeka. Spolupráce začíná na podzim roku 2008, kdy se Wire a Paul setkávají a vzniká první společná produkce v podobě singlů “Hopefully” a “Confession”. Singl “Hopefully” sklidil velký úspěch a umístil se v top 20 prodejnosti na mnoha hudebních serverech (djdownload.com, dancerecords.com, djtunes.com a další). Podpory se mu také dostalo od světoznámého amerického producenta Lennyho Fontany a izraelské trojice The Flash Brothers vydávající na Armadě. Obratem dostávají exkluzivní nabídku na remixování singlů “One Heart” a “Dream of Life” světoznámého hitmakera Lennyho Fontany.

Během krátké chvíle dokázali Wire a Paul dosáhnout mnoha úspěchů – za zmínku jistě stojí první místo remixu “One Heart” v hitparádě ostravského tanečního rádia Helax, první místo remixu “She Lives In Man” v hitparádě brněnského rádia Kiss Hady, umístění singlu “Hopefully” do kampaně europoslance Edvarda Kožušníka (ODS) a v neposlední řadě také on-air rozhovor do anglického rádia HFM Leicester.
Posledním producentským úspěchem Paula a Wireho se stává nabídka na oficiální remix jedné z nejlěpších českých kapel – Support Lesbiens a jejich songu „She Lives In Man“. Tento remix byl vydán 29.9.2009 jako první z bonus tracků na novém výběrovém albu balad Support Lesbiens - "Soft Collection" (Universal Music).

Jako DJové jdou každý svou vlastní cestou – Wire se zaměřuje na live techminimal/progressive s bpm okolo 128 a Paulovy sety se dají zařadit mezi progressive a trance.


Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 5. 2. 2010 08:00
Chovancová, Michaela. 2010. Wire & Paul Rockseek po roce čekání vydávají!. Vychytané.cz. [Online] 5. 2. 2010. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2810. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Wire-&-Paul-Rockseek-po-roce-cekani-vydavaji!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.094s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.191.171.235
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 10:44