Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Martin Chodúr zasadí nový Hrášek…

Půda pro sázení nového Hrášku začíná být připravená, čekáme již pouze na to, než opadne sníh, mrazy a bude se sadit! Znovuzrozený festival Hrachovka 2010 chystá mnoho příjemných novinek i vynikajících interpretů.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Hrachovka 2010
sobota 14. srpna 2010 11:00
(konec +- neděle 15. srpna 2010 05:00)
Hrachovec
Valašké Meziříčí (CZ)
Mezi horké aktuality patří přislíbené vystoupení první Československé Superstar – Martina Chodúra. Tento mladý hudební talent vystoupí na festivalu, spolu se svou nově sestavenou kapelou špičkových českých i slovenských hudebníků. Zahraje skladby z připravovaného alba i písně, které zazněly v Superstar. „Dlouho jsme se rozhodovali, zda Martina zařadit do programu, nakonec jsme došli k závěru, že nejde o klasickou komerční rychlokvašku, ale o člověka s bohatou hudební historií a obrovským talentem, který si zaslouží vystoupit na hudebním festivalu,“ komentuje Bára Černá, managerka festivalu.

Mezi další potvrzené interprety, kteří se na Hrachovce objeví, patří – Polemic, Cocotte Minute, Michal Hrůza, Charlie Straight, Eddie Stoilow, Narcotic Fields, Jan Budař a Eliščin Band, Žlutý pes, The Plastic People of The Universe, Airfare, Innocens, DJs Philip TBC a Sayko a spousta dalších. Kompletní program bude zveřejněn nejpozději za měsíc.

Pořadatelé přichystali pro zájemce o vstupenky několik bonusů. Pokud si koupíte vstupenku od 1. února do jeho konce na webu festival.hrachovka.com a budete mezi prvními 10, obdržíte originální podepsané CD Airfare – Hotel Moscow či Do You Like My Shit? a CD Innocens, dalších 100 pak bude oceněno originálním CD Airfare – Airfare a CD Innocens. Chystá se také Valentýnská akce. Bude zahájena 8. 2. 2010. Zákazník, který si ten den koupí padesátou vstupenku přes webové stránky Hrachovky, vyhrajete 13ti denní zájezd pro dvě osoby do italského Gargána. Podrobná pravidla soutěže budou uvedena na webových stránkách festivalu.

Pořadatelé se postarali o širokou síť míst, kde lze vstupenku zakoupit, přesný seznam naleznete na webových stránkách festivalu v sekci vstupenky - lokální předprodej. Je možné se stát lokálním prodejcem vstupenek a vysloužit si tak volný vstup na festival nebo opět zájezd do Gárgána. Zájemci se mohou hlásit zde - lokalniprodej (zavináč) seznam.cz Kromě klasických vstupenek bude v prodeji i omezené množství VIP karet, za cenu kolem 1000 Kč. VIP návštěvník bude mít možnost nahlédnout do zákulisí festivalu, dostane občerstvení a dárkový balíček.

Nejčerstvější informace mohou příznivci najít na Facebook profilu Hudební festival Hrachovka nebo na výše zmíněných webových stránkách.


foto Bronislav Šimončík
zdroj: TZ Hrachovka 2010, Promoter of Hrachovka music festival Barbora Černá
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
středa 3. 2. 2010 08:00
Prachař, Štěpán. 2010. Martin Chodúr zasadí nový Hrášek…. Vychytané.cz. [Online] 3. 2. 2010. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2802. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Martin-Chodur-zasadi-novy-Hrasek…
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.036s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49