Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

OSCAR MULERO na narozeninách JZD promotion

Po první šťastné volbě hlavní hvězdy 10-tých narozenin jzd a to v podání Marka Nastiče přicházejí narozeniny 11 s headlinerem dalším , světovým.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
11 years of JZD promotion
sobota 20. února 2010 19:00
(konec +- neděle 21. února 2010 02:00)
KD Klobučan
Valašské Klobouky (CZ)
Kdo by to byl řekl, že se poštěstí a vedle rockových tancovaček a zábav se také objeví akce v Kulturním domě Klobučan ve Valašských Kloboukách, kde vystoupí hlavní hvězda z Madridu Oscar Mulero.
Nemá cenu se rozepisovat jak jsou jeho sety nabouchané energií, gradací, čistotou mixu, to vše podpořené jeho španělským charisma ..(stejně se můžete na netu mrknout na jeho podání ) ...ale bonusovým faktem je sledovat Mulerovo vystoupení , věřte je to pastva pro oči . . Jak někdo napsal kdysi na diskusním fóru, když na jedné párty v ČR Oscar Mulero vypadal téměř jako chlápek, jakoby vypadl někde ze zahulené hospody , nicméně i ze svojí momentální image ujistil všechny, že se jedná o světovou techno elitu a hlavně je stále lepší a lepší. Jeho skládání není výjimkou a Mulero se tak zařazuje mezi producentské esa. V jeho tvorbě je stále co nabídnout a to hlavně v této době, kdy je na trhu tolik stejných neoriginálních techno tracků .



Není se čemu divit už toho má asi hodně za sebou . Z jeho profilu se dá vyčíst že je ovlivněn vším možným, jmenujme např. Joy Division,Bauhaus, Killin Joke,The Sound,Sad Lovers and Giants, ,Six Comm, Severed Heads,Ximox,The Neon Judgement,Trisomie 21, Front 242,Nitzer Ebb,Klinik,A Split Second,DAF,Kraftwerk, Model 500,Carl Craigh,Jeff Mills,UR,Drexciya, opplereffekt, LFO, Gescom, Autechre,AFX ….
Šikovný Oscar začíná hrát v madridských klubech . Daří se, což vyústí v hraní i v těch předních jako např. , Capital, Kitch nebo Babia. V roce 1994 se stává jedním ze zakladatelů klubu Omen, který se stává v devadesátých letech centrem dění klubové scény v Madridu . Zde se hrál především tehdy velmi populární acid či psy trance .V této době není ve Španělsku nouze o nové šikovné tváře , mezi které Mulero bezproblémově zapadne .Díky svému umu za mixpultem získává stále větší slávu. V roce 1998 už Mulero hrává po celém Španělsku a začíná být hodně známý také jinde ve Světě.
Kromě několika mixovaných kompilací začíná vystrkovat růžky i jako producent. První jeho počiny právě vyšly na kompilaci Techno Valencia 3 (1992) a jako člen seskupení New Word vydává track Nuclear zone. Po pauze následuje další producentský počin pod pseudonymem Quite Unusual na labelu Brainwaves ( 1999) . První vinyl vydává Mulero v roce 2000 na Kobayashi Recordings kde také naleznete track Brno.



Začíná také vydávat na svém životně spojeném labelu Warm up recordings. Oscara si později oblíbili producenti jako je Ben Sims, Go Hiyama , Exium nebo např. španělský kovový mistr Christian Wunch , což vyúsťuje v pozdější spolupráci na jejich labelech. V jeho diskografii se můžete dočíst , že i jako remixér neusnul na vavřínech(zde remixuje na profláklých labelech Up front,Stimulus, německý Tresor, Wols a spoustu dalších ) .
V roce 2003 jako Trolley Route debutuje se svým albem A Ochi Chiusi , vyšlo to na labelu Pure Plastic.Pod přezdívkou Dr. Smoke vydává také drum and bass tracky. Nesmíme také opomenout spolupráci ze slovákama Tokym, Loktibradou či Bossem na labelech Palicavonzvreca, Numb či Antidandruff. Zatím jeho poslední album Exercise Two (2009) vyšlo na OM digital.
Takže v únoru neváhejte a přijďte s námi oslavit 11 narozky a zažít atmosféru kdy na Klobučanu odletí střecha !

www.oscarmulero.com
www.myspace.com/oscarmulero
Hondzix
(Jan Přikryl)
středa 3. 2. 2010 08:00
Přikryl, Jan . 2010. OSCAR MULERO na narozeninách JZD promotion. Vychytané.cz. [Online] 3. 2. 2010. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2797. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/OSCAR-MULERO-na-narozeninach-JZD-promotion
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.075s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49