Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

10 let Apokalypsy se blíží - informace pořadatele!

Důležité informace pro návštěvníky listopadové Apokalypsy!!!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Apokalypsa - Techno Energy
pátek 20. listopadu 2009 21:00
(konec +- sobota 21. listopadu 2009 04:00)
BVV
Brno (CZ)
Nákres uspořádání pavilonu P



BVV – PAVILON P
- Video: http://www.youtube.com/watch?v=nQIfafQfbXE
- Adresa: Výstaviště 1, 647 00 Brno

Vstupní brány:
- pro vstup do areálu BVV využijte bránu č.7, viz.mapka
- pro vjezd do areálu BVV využijte bránu č. 9, viz. mapka

Parkoviště:
- po vjezdu bránou č.9 budete navigováni na parkoviště R1, viz. mapka
- VIP parkoviště:
- po vjezdu bránou č.9 budete navigováni na parkoviště VIP, viz. mapka



Hlavní vstup do pavilonu P
- majitelé vstupenek z předprodeje a návštěvníci kupující si vstupenky na místě, využijí hlavní vchod do pavilonu P (přímo u parkoviště pro návštěvníky), který bude rozdělen na tři koridory, a to 2 pro předprodeje a 1 pro nákup vstupenek na místě.

VIP vstup do pavilonu P
- majitelé VIP vstupenek a akreditování partneři využijí VIP vstup z boku pavilonu, přímo u VIP parkoviště (označené vstupní dveře VIP/GUESTLIST)

DOPRAVA
Autobusem
- využijte autobusové linky 44, 84, 405, 406 a vystupujte na zastávce Riviera

Autem
- jeďte směr pisárecký tunel, před vjezdem do tunelu sjeďte na bránu č. 9

TECHNO ENERGY PÓDIUM



E-MOTION MEMBERS OF THE BEST HALL



VSTUPENKY
- už samotné předprodeje na akci předpovídají, že účast bude rekordní. Jelikož hlavní hala pojme až 10.000 lidí a vedlejší 1000, bude na akci dostatečný počet vstupenek pro všechny, kteří si chtějí zakoupit vstupenku na místě, a to za cenu 700,-

INFORMACE (ve zkratce)
Na hlavním pódiu haly Techno Energy vyroste 32 metrů dlouhá a 12 metrů vysoká scéna v podobě anděla, který bude sloužit jako hlavní promítací plocha pro 4 tématická dějství - síly Apokalypsy. Čeká vás DJ scéna osázená LED panely (50m2), lasershow z dílny Ministry SK, která hlavní scénu premiérově osadí 7 lasery. Podstatné také je vybavení lineárním zvukovým systémem L’acoustic dV-DOSC o výkonu 112 kW!

Hlavní “anděl” Apokalypsy k vám bude promlouvat, bude vás strašit, šokovat, představovat vystupující umělce…zkrátka vás bude bavit.
O hlavní scénografii a dramaturgii se postaral americký dabér John Stick a animátorské studio Cube Vision & Screenrental.

Zajímavost pro všechny fanoušky - vystupující z projektu Collabs 3000 (Ch.Liebing & Speedy J) budou jako ODPOSLECHY používat aparát Nexo (výkon 10 kW), který znáte z dřívějších Apokalyps. Další perličkou jsou videoprojektory, které mají osvětlovat křídla “anděla” - takto silné projektory jsme museli objednat od sousední rakouské produkční agentury stojící za známou vídeňskou mega akcí Gazometer.

Světelná show bude koncipována jinak, než na koncertech či jiných parties, tudíž světla nebudou umístěna pouze nad stageí, ale nad celým prostorem. Pro světla bude použito přes 100m nosných hliníkových konstrukcí. Jako hlavní světelný zdroj budou použité LEDkové washe od firmy JB Lighting, otočné hlavy Martin Mac, stroboskopy Martin Atomic 3000, Blindery a spousta dalších…

Vedlejší pódium má aparaturu osvědčené značky NEXO (dřívější oficiální ozvučení Apokalyps), prosvícené schody vedoucí na pódium, videoprojekci a světelný park.


SPECIALITY
- DVD - trailer: http://www.youtube.com/watch?v=hc-rNqZdwd8
- celkem 4.000 ks DVD Apokalypsa 10 Years Anniversary, která byla speciálně sestříhána z dílů Techno Congress, Jubileum a Virtual Reality, dostanou návštěvníci zdarma
- cigaretové papírky Apokalypsa
- společně s Party In House jsme pro vás nechali vyrobit 2000 ks cigaretových papírků s designem Apokalypsy, které dostanete ve Wegget části hlavního pódia
- obchůdky, atrakce
- čeká vás spousta atrakcí a obchůdků, které najdete v hlavní party aréně. Namátkou jmenujme Nintendo Game zone, Bounce Clan workshop, limuzínu Dzob.cz, fotokoutek Amundsen, Lightstick shop, obchůdky s oblečením, stříbrem, dočasným tetováním, stylovou čajovnu apod...

Občerstvení, restaurace
- pavilon P vám nabídne plnohodnotné fastfoody, kde kromě “standardních” pochutin, jako jsou bagety, párky v rohlíku, chlebíčky a další, si budete moci také zakoupit plnohodnotné jídlo, jako je smažený sýr, guláš, kuřecí steaky a další dobroty pro všechny vyhladovělé tanečníky.
- grilovací zahrádka s čerstvým vzduchem zdarma :)
- pro všechny návštěvníky máme připraveno další překvapení, a to zimní zahrádku, která bude sloužit pro osvěžení čerstvým vzduchem, popřípadě zde můžete využít gril bar s pochoutkami, dále si můžete dát čínské nudle, langoše... Zahrádku najdete v hlavní části party arény mezi Nintendo game zónou a Wegget zónou.

VIP/AKREDITACE
- parkování
- po vjezdu bránou č.9 budete navigováni na parkoviště VIP, které je zdarma - viz. mapka

VIP vstup
- majitelé VIP vstupenek a akreditovaní partneři využijí VIP vstup z boku pavilonu, přímo u VIP parkoviště (označené vstupní dveře VIP/GUESTLIST)
- akreditovaní se budou prokazovat u guestlistu občanským průkazem, platící VIP návštěvníci platným VIP Deluxe lístkem.

VIP šatna
- hosté VIP mají šatnu zdarma, a to přímo u vchodu VIP do pavilonu P

VIP zóna
- naši hosté, ať už s lístkem VIP, nebo akreditovaní, mohou využívat zónu od jezdících schodů, balkóny s výhledem na hlavní i vedlejší stage, mají přístup do mexické restaurace, která je v zázemí E-motion pódia, mohou využít VIP toalety. VIP klientela může opouštět pavilon P, avšak vracet se do pavilonu může pouze vchodem pro VIP.


Podmínky pořadatele
Bez povolení pořadatele je přísný zákaz instalovat a distribuovat reklamní tiskoviny a předměty. Na akci Apokalypsa je zakázáno donášet vlastní nápoje, drogy, zbraně a jiné nebezpečné předměty. Přísně zakázán je prodej vstupenek v okolí akce mimo oficiální pokladnu. Platné vstupenky zakoupíte pouze na pokladně pavilonu P.

Návštěvník s běžnou vstupenkou nemá možnost opakované odcházet z pavilonu P. V případě opuštění pavilonu ztrácíte možnost se bezplatně vrátit zpět.

Návštěvník se vstupenkou VIP (páskou VIP) má možnost opakované odcházet z pavilonu P. V případě opuštění pavilonu se můžete vrátit zpět pouze vchodem pro VIP/Akreditace
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 12. 11. 2009 08:00
Chovancová, Michaela. 2009. 10 let Apokalypsy se blíží - informace pořadatele!. Vychytané.cz. [Online] 12. 11. 2009. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2598. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/10-let-Apokalypsy-se-blizi----informace-poradatele!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.085s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.89.113
Serverový čas: pátek 18. října 2024 09:41