Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Na Narázu rozdají podpisy Kateřina Králová a Gustav Řezníček

Přidat na Facebook
Na přehlídce inscenací Městského divadla Zlín NARÁZ 2009 se uskuteční autogramiáda herců Kateřiny Králové a Gustava Řezníčka. Autogramy budou rozdávat po představení Eva tropí hlouposti ve středu 11. listopadu, které začíná v 19 hodin ve Velkém sále. Po velkém úspěchu autogramiády dvou zlínských Thálií Petry Hřebíčkové a Heleny Čermákové se tak fanoušci zlínských herců dočkají další příležitosti získat jejich podpis. Vstupenky na středeční představení jsou stále k dostání v pokladně divadla.

Kateřina Králová a Gustav Řezníček, kteří v inscenaci Eva tropí hlouposti ztvárňují postavy sourozenců Norových, budou mít autogramiádu krátce po skončení představení v dolním foyer. K dispozici bude zdarma sto padesát fotografií herců ve formátu pohlednice. Šanci získat jejich autogram má však kdokoli – například na program k inscenaci.

„Eva je to nejpodivnější stvoření na světě, s odporným sklonem házet lidem na hlavu shnilé hrušky,“ říká Michal Nor o své sestře Evě.
Špičkovou bláznivou komedii o rozpustilé a nezkrotné Evě, která se rozhodne krást proto, aby udělala radost své milované tetičce Pa, připravil zlínský umělecký soubor pod vedením režisérky Hany Mikoláškové. Česká premiéra představení se uskutečnila v listopadu 2008.
Pro režisérku se veselý příběh Evy, který spisovatelka a scénáristka Fan Vavřincová zpracovala knižně, ale později i ve filmové podobě, stal výzvou k vytvoření retro-muzikálu, v němž zazní množství dobových písní ze třicátých let. Diváci ocení i náročné kostýmy. Postavy se totiž v souladu s diktátem módy třicátých let často převlékají – oběd si žádá jiný oděv, než například odpolední posezení u čaje nebo večerní dýchánek.
Verushka
(Veronika Jarešová)
neděle 8. 11. 2009 08:00
Jarešová, Veronika. 2009. Na Narázu rozdají podpisy Kateřina Králová a Gustav Řezníček. Vychytané.cz. [Online] 8. 11. 2009. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2579. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Na-Narazu-rozdaji-podpisy-Katerina-Kralova-a-Gustav-Řeznicek
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.136s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.128.199.210
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 07:52