Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Bon Trip Sessions dnes v Prdeli!

Klubová párty Bon Trip Sessions si našla nový domov. Pod taktovkou dua Bon Trip se tahle párty odehráva již od roku 2006 a rozhýbala parkety v pražských klubech Duplex, Celnice, Nebe, anebo M1.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Bon Trip Sessions
pátek 23. října 2009 21:00
(konec +- sobota 24. října 2009 04:00)
Prdel club
Praha (CZ)
Různorodý a napínavý Bon Trip sound začne od října nabízet pravidelně Club Prdel.
Hlavni aktéři téhle jízdy budou rezidenti Bon Finix a Tripmain, kteří v minulosti společně roztančili davy na nemálo větších akcích a festivalech. Nová éra Bon Trip Sessions klepe na dveře a první díl zažije Club Prdel tenhle pátek 23.října.

Duo Bon Trip společně vystupují už poslední tři roky. Během toho času pořádali spoustu společných akcí pod hlavičkou Bon Trip Sessions, Vibe, nebo Kick da Night, absolovali turné po českých a slovenských klubech, a odcestovali na společné hraní i do zahraničí. Jejich back-to-back vystoupení prezentovali na významných akcích jako například Prague “Summer” Sessions, Combi:nations s Marco V, na UM stage na loňském Summer of Love, ve specialním vydání klubovky Vibe v Mecce s Judge Julesem a na Evolution Special ve Fabricu s Matthew Dekayem.


Poslední dobu se oba protagonisté tohoto projektu, soustředí na vlastních sólo počinech a hlavně studiové práci na vlastní produkci. Tripmain už vydal několik tracků pod jménem Tripmain, ale i pod jeho druhým pseudonymem Lucardo Parena. Jeho poslední release “What's Wrong” měl pozitivní ohlas od velikánů jako Markus Schulz, Marco V, nebo Christopher Lawrence. Dlouho očekavaný debutový počin Bona Finixe se dočká vydání už za pár týdnů na holandském labelu Deep End.

O support se postará houseový mág Samuel Lee, rezident nymburské klubovky Fresh Air, na kterou vystoupil po boku DJs jako Michael Burian, Chris Sadler, Elite atd.

Club Prdel má otevřeno denně od 17:00. Jako každý pracovní den, tak i v pátek máte možnost využít „After Work Happy Hours”, kdy mezi 17:00-20:00 jsou všechny drinky zlevněny o 25%. V 20:00 se otvírá dolní část klubu a ve 22:00 nastoupí první vystupující DJ. Jestli před anebo během párty budete mít hlad, nemusíte hledat jinde, abyste našli kvalitní jídlo. Od 1.října zprovozňujeme naši restauraci, která bude pro vás vařit denně od otvíračky až do ranních hodin. Pojďte se přesvědčit, že jde o trochu jiný klub, a to nejen zvláštním jménem.

Více informací:
www.clubprdel.cz
www.bonfinix.com
www.tripmain.com
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 23. 10. 2009 17:30
Prachař, Štěpán. 2009. Bon Trip Sessions dnes v Prdeli!. Vychytané.cz. [Online] 23. 10. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2556. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Bon-Trip-Sessions-dnes-v-Prdeli!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.093s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.129.194.67
Serverový čas: neděle 8. září 2024 05:03