Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Kdo jsou vystupující na multižánrovém večírku Thoma Heriana?

Stahujte free mp3 - link uvnitř článku! Přinášíme ucelený seznam všech možných oficiálních linků na vystupující interprety, kteří se vyskytnou na ojedinělé multižánrové kombinaci akustiky a elektroniky v pražském Chapeau Rouge 24. listopadu. Víc v článku ;)
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Koncert čtyř projektů Thoma Heriana
úterý 24. listopadu 2009 21:00
(konec +- středa 25. listopadu 2009 04:00)
Chapeau Rouge
Praha - Staré město (CZ)
Nejdříve krátce:
kdo: Sato-San To, Montage, Segundo, Drama Jacqua,
kde: Praha – Chapeau Rouge,
kdy: 24. listopadu 2009, 21.00,
a za kolik: vstupné 150 CZK

Teď přijdou na řadu ony slíbené linky:

Sato-San To


Informace:
http://www.myspace.com/satosantocz
http://bandzone.cz/satosanto
http://www.muzikus.cz/kapely/satosan-to

Album Skinny (2008) ke stažení:
http://www.freefesttroja.cz/Sato-San_To_-_Skinny.zip

Interview v České televizi – kultura.cz:
http://www.youtube.com/watch?v=ohDkEySNONA

Videa z koncertů:
http://www.youtube.com/watch?v=2-r91r7ErxA
http://www.youtube.com/watch?v=Wp-v4-We_n0
http://www.youtube.com/watch?v=epidmXWKqIQ
http://www.youtube.com/watch?v=IJ3aXhFQnwI

Diskografie:
Skinny (2008)

Montage


Informace:
http://www.myspace.com/montagespace
http://www.muzikus.cz/montagespace
http://bandzone.cz/montage

Diskografie:
King Or Queen (demo, 2008)

Segundo
Informace:
http://www.myspace.com/segundojungle
http://www.segundo.cz
http://www.bandzone.cz/segundo

Diskografie:
Najít klid (2007)

Drama Jacqua


Informace:
http://www.dramajacqua.com
http://www.myspace.com/dramajacqua
http://www.muzikus.cz/dramajacqua
http://www.bandzone.cz/dramajacqua

Hudební ukázky a videa z tvorby Drama Jacqua:
http://www.youtube.com/watch?v=HicppP-bXQA&feature=fvsr – rozhovor, UPC Express, Party Service (8.7.2009)
http://www.youtube.com/watch?v=IcCDnp5E85o – videoklip – Sound of Drama Jacqua
http://www.youtube.com/watch?v=_YAeRyzHOcs – videoklip – Spider
http://www.youtube.com/watch?v=3tLCpyS7jds – live – 14.2.2009

Diskografie:
Recycled (2006)
Masquarade (2006)
Rubix Cube (2003-2007)
Puo e Mixa (2007)
Intellectual Endeavoure (2008)
Sweet Dreams (EP, 2009)
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pondělí 26. 10. 2009 08:00
Prachař, Štěpán. 2009. Kdo jsou vystupující na multižánrovém večírku Thoma Heriana?. Vychytané.cz. [Online] 26. 10. 2009. [Citace: 5. 12. 2022.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2554. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kdo-jsou-vystupujici-na-multizanrovem-vecirku-Thoma-Heriana?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Všechno nejlepší!!
Dnes slaví narozeniny člen redakce! Redakce Blahopřeje! ;) 
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.091s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2022
Vaše IP: 18.207.136.189
Serverový čas: pondělí 5. prosince 2022 12:02