Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Noc jakou Tečovice a okolí nepamatují!

Nevíte, kam se jít dnes večer zahřát a hudebně vzdělat? My to víme! Teenageři, mládeži, ale i adolescenti! Pojďte společně s námi zbořit onen mýtus vesnic a dokažte nám, "měšťákům", že znáte i něco jiného než jen Kabáty, Škwory a Argemu.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Friday Skool of House
pátek 16. října 2009 21:00
(konec +- sobota 17. října 2009 04:00)
Bivoj hospoda
Tečovice (CZ)
Právě DNES se Vám poprvé otevřou dveře naší večerní školy. Určitě toho musíte mít po tom celotýdenním (m)učení, zvláště pak po tom pátečním, akorát tak dost. Ale co se takhle vzdělávat v pátek večer u hudby a s nějakým alkem v ruce? No není to úlet? :) Zkuste přijít ochutnat naši pestrou výuku na Bivoj do Tečovic!

V první dvouhodinovce si budeme opakovat to, co už bychom snad z housového jazyka měli znát. Jakmile si jazyk osvojíme, tak si ho záhy hned rozšíříme o pár bootlegů, remixů a s postupem času se začneme zabývat i věcmi novými. Dále pak bude následovat všemi tolik oblíbená hodina fyziky, tedy letem světem proletíme základy electra. No a jako poslední předmět pro dnešní seanci jsme si naplánovali "oddychovou" tecktonickou výchovu (doufáme, že nám to tam přijde někdo ukázat "jak se pořádně učesat":), ať zase nemusíme hrát fotbálek:D)

Aby Vám to hudební vzdělávání šlo hezky a rychle, připravili jsme pro Vás speciální akci, a to vodku Amundsen za pouchých 20 kaček! Jinak po celý večer se Vám o zábavu bude starat mladé DJské duo SIMON & MIKE, a jako speciální host pro tento první díl (a doufejme, že ne poslední) přijal pozvání DJ MIRCI, který sbírá zkušenosti jak na běžícím páse. Za rok svého hraní stál po boku takových jmen, jakou jsou Orbith, Bon Finix, Martin Frank, Marcus Cooper, Nesquik nebo Waiter & Slice a objevil se za DJským pultem na takových akcích jako je největší housový mejdan zlínska - FreeFly, kvalitní a rychle se rozrůstající akce s názvem Saturday House nebo festival Trnkobraní.

Neváhejte a přiďte se stát součástí této ojedinělé akce v těchto končinách.
Těšíme se na Vás!


FSH Crew
Mirci
(Miroslav Slovák)
pátek 16. 10. 2009 08:00
Slovák, Miroslav. 2009. Noc jakou Tečovice a okolí nepamatují!. Vychytané.cz. [Online] 16. 10. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2529. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Noc-jakou-Tecovice-a-okoli-nepamatuji!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.076s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.65.206
Serverový čas: neděle 8. září 2024 05:18