Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Tip na trance alba a kompilace pro řijen

Je zde říjen a to znamená, že je zde taky přehled nové hudby, která brzo přistane nebo už přistála na pultech obchodů. Tady je celkem šest kusů, které určitě stojí za pozornost.
Přidat na Facebook
Activa (civilním jménem Rob Stevenson) je producent, který vydal nespočet vlastních skladeb a remixů na světoznámých labelech Vandit, Anjunabeats, Armada a Spinnin. Paul van Dyk ho taky označil za nejlepšího producenta roku 2008. Nyní nastal čas, kdy Activa vydává na dvou cd své debutové umělecké album.

Activa - This World (vychází 26. října)


Ferry přichází z dalším vývojem svého uměleckého alba, tzn. vydání alba které bude obsahovat pouze remixy na jeho původní skladby. Zajímá vás koho na tyto remixy oslovil? Jsou to Rafaël Frost, Lang, Solarstone, Ummet Ozcan, DJ Eco, Sied van Riel, Markus Schuzl a mnoho dalších top producentů.

Ferry Corsten - Twice In A Blue Moon (Remixed) (vychází 17. října)


Holanďan Daniel Wanrooy (polovina projektu Progression) je další jméno, které připraví kompilaci labelu In Trance We Trust, v pořadí už 14. A od jakých producentů si na toto cd vybral skladby? Jsou to JPL, Leon Bolier, Topher Jones, Richard Durand, Dave Schiemann a nebude chybět ani Danielova vlastní produkce.

Daniel Wanrooy - In Trance We Trust 014 (vychází 5. října)


Tato kompilace vychází u příležitosti 5. ročníku ankety Trance Awards. Pro posluchače jsou připraveny celkem 3. cd od třech dj's a producentů, kteří v poslední době pořádně hýbou světem trance hudby. Jsou to Sean Tyas, Simon Patterson a Claudia Cazacu. Tyhle jména jsou zárukou toho, že se můžete těšit na pořádnou porci poctivé trance energie.

Trance Awards Euphoria 2009 (vychází 5.října)


Britské trance trio si pro své posluchače a ne jen pro ně, připravilo už sedmý díl dvou cd mixované kompilace. V jejich mixu se můžete těšit na jména jako Boom Jinx, Jaytech, Oliver Smith, Mat Zo, Super8 & Tab, Nitrous Oxide, Adam Nickey a mnoho dalších, tedy na producenty vdávajících na labelech Anjunabeats či Anjunadeep. V balení na vás bude čekat také bonusové DVD pojmenované A Dog With A Smile, které obsahuje záběry ze života Above & Beyond.

Above & Beyond - Anjunabeats Vol.7 (vychází 5. října)


Jochen Miller je mladý holandský dj a producent, který umíchal další díl mix kompilace labelu High Contrast. Jochen si pro tento díl vybral skladby od producentů jako Jonas Stenberg, Andy Duguid, Rank 1, Beat Service, Gareth Emery a mnoha dalších. Nechybí zde také Jochenova vlastní produkce a rovněž uslyšíte výsledek jeho spolupráce s Mr. Pitem.

High Contrast Presents: Jochen Miller (vyšlo 8. září)




Zdroj: poslouchej.net
Mirci
(Miroslav Slovák)
neděle 4. 10. 2009 08:00
Slovák, Miroslav. 2009. Tip na trance alba a kompilace pro řijen. Vychytané.cz. [Online] 4. 10. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2486. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tip-na-trance-alba-a-kompilace-pro-rijen
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.042s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.163.201
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:38