Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Bubbles vs Pulzar spouští předprodej lístků!!

Do velmi očekávané monstrózní klubovky v Olomoucké KD Sidia zbývají necelé tři týdny, a proto nastal čas, spustit předprodeje vstupenek. Hlavním předprodejním partnerem této akce je síť www.ticketportal.cz, která disponuje spoustou poboček po celé ČR.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Bubbles vs Pulzar
pátek 2. října 2009 20:00
(konec +- pátek 2. října 2009 20:00)
KD Sidia
Olomouc (CZ)
Dále mezi předprodejní místa patří síť videopůjčoven Videoprivat – předprodej naleznete na pobočkách v těchto městech: Olomouc, Prostějov, Přerov, Zábřeh na Moravě, Šumperk, Mohelnice, Litovel, Šternberk a Jeseník. Vstupenky zakoupíte i v: shop Ed Hardy, De Puta Madre a Von Dutch v Olomouci, dále e-shopu rave.cz a internetové kavárně Mango v Olomouci.

Ceny vstupenek jsou stanoveny na krásných 165 Kč, což je pro akci s takovými jmény, jako Ben Sims, Felipe a celou řadou dalších skvělých djs, na české poměry opravdu velkorysé. Organizační team chce tímto pomoci v rozvoji taneční scény a dát lidem možnost přijít na kvalitní hudbu s výborným djským obsazením za opravdu nízkou cenu. Nízká cena neznamená, že budete o něco ochuzeni na dalších komponentech, právě naopak.

Do KD Sidia se vejde něco okolo 2000 lidí, což napovídá, že bude zřejmě plný dům a opět skvělá atmosféra. Na místě bude vstup za 220 Kč.
Na party Bubbles vs Pulzar 2.10. v olomouckém kulturním domě Sidia vystoupí djs: Ben Sims ( Uk, Splitmusic.net), Felipe (At, Titan), Michael C & Wolscha feat. Jakub strings on Violin, Home vs Scuberman, Jeaniss vs Heaton, Ravic a Jamal DJs.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
sobota 19. 9. 2009 08:00
Prachař, Štěpán. 2009. Bubbles vs Pulzar spouští předprodej lístků!! . Vychytané.cz. [Online] 19. 9. 2009. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2417. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Bubbles-vs-Pulzar-spousti-predprodej-listku!!-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.128s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.12.155.235
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:58