Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

NEJPOPULÁRNĚJŠÍ DJ PLANETY ARMIN VAN BUUREN SE VRACÍ V ŘÍJNU

Mnozí z vás dodnes vzpomínají na úchvatné šestihodinové vystoupení Armina van Buurena vloni o vánocích na prvním vydání noci PURE ve Slovanském domě, které bylo vyprodáno mnoho týdnů dopředu.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
PURE - Armin van Buuren
sobota 24. října 2009 20:00
(konec +- sobota 24. října 2009 20:00)
Incheba Výstaviště
Praha 7 (CZ)
Pro všechny fanoušky tohoto sympatického a vždy usmívajícího se Holanďana máme skvělou zprávu. Armin se vrací do Prahy i letos, a to v rámci světového turné k čtvrté řadě kompilace Universal Religion, která právě vychází.



Armin van Buuren vystoupí na letos posledním speciálním vydání PURE s podtitulem XL Edition v sobotu 24. října v Incheba Areně na pražském Výstavišti, která oproti předcházejícím prostorám, kde probíhaly noci PURE, nabízí až dvojnásobnou kapacitu. Pořádající agentura United Music bude i tentokrát klást maximální důraz na komfort všech návštěvníků, a zaměří se zejména na udržení optimální teploty v hale, dostatečné množství toalet a šaten, které budou vybudovány ve vytápěných stanech před halou.



Ani tentokrát nebude Armin jediným hostem večera. Stejně jako v prosinci rozehřeje publikum Američan Blake Jarrell, stájový kolega z labelu Armada, který momentálně sklízí úspěchy se svým posledním albem Concentrate 2009. Další potěšující zprávou bude jistě vystoupení holandského projektu Rank 1, kteří sklidili velký úspěch s živým vystoupením na loňské Transmission, a tentokrát vystoupí v DJském setu. O závěr večera se postará domácí DJ a producent Michal Poliak, který byl mimo jiné hostem dubnové Pure.

O vizuální stránku noci se již tradičně postarají holandští Vision Impossible, a chybět nebudou ani krásné PURE tanečnice a další efekty.

Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketpro. Prvních 1000 vstupenek je v prodeji za speciální cenu 650 Kč. Po vyprodání se cena zvýší na 750 Kč, a na místě bude vstupné 890 Kč. V prodeji jsou tradičně VIP vstupenky za 1500 Kč. Majitelé VIP vstupenek budou mít přístup na celý balkon s výhledem na hlavní scénu, oddělené toalety, šatnu zdarma, a další výhody.

Více informací naleznete na www.pureprague.cz a www.unitedmusic.cz

Missquire
(Michaela Chovancová)
sobota 19. 9. 2009 08:00
Chovancová, Michaela. 2009. NEJPOPULÁRNĚJŠÍ DJ PLANETY ARMIN VAN BUUREN SE VRACÍ V ŘÍJNU. Vychytané.cz. [Online] 19. 9. 2009. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2412. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/NEJPOPULÁRNĚJSÍ-DJ-PLANETY-ARMIN-VAN-BUUREN-SE-VRACÍ-V-ŘÍJNU
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.035s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49