Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

4 Strings: Jsem velký fanoušek Speedyho J

Pamatujete si na jednu z nejúžasnějších atmosfér, která kdy v klubu za poslední roky, nejen v Brně, panovala?
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Apokalypsa - Techno Energy
pátek 20. listopadu 2009 21:00
(konec +- sobota 21. listopadu 2009 04:00)
BVV
Brno (CZ)
Pamatujete si na závěr setu jednoho z headlinerů předchozích E-motion a jednu z hlavních postav holandské tranceové kultury? Byli jste na akci, kde si headliner vyžádal po vydechnutí ještě speciální b2b set s DJem, co hrál posléze? Zpívali jste stejně, jako narvaná Fléda společně tóny skladby Take Me Away? Neskutečná atmosféra. Co takhle si ji užít společně ještě jednou? Pojďme tedy do toho! Nebyla jiná šance, jiné možnosti, žádné váhání, prstem jsme ukázali zcela jasně a zřetelně na Holandsko a zde působící legendární projekt, který stejně, jako před rokem a půl přijede představit Jan de Vos. Těšte se, ta pravá trance jízda začíná společně s 4 Strings!



Ahoj Jane, díky, že sis udělal čas pro náš rozhovor, jak se máš?

Ahoj, díky za rozhovor, mám se dobře.

Léto se nám přehouplo do své babí fáze a začíná se o slovo hlásit podzim. Jak sis užil letošní léto? Našel sis čas na nějakou zajímavou dovolenou?

Tady už bohužel léto skončilo. Léto jsem strávil odpočinkem s rodinou a přáteli na naší lodi a užíváním si vodních sportů jako wake boarding nebo knee boarding.



A co léto z pracovního pohledu DJe, která letošní akce na Tebe udělala největší dojem?

Hrál jsem v Holandsku, Norsku, Polsku, USA a Švédsku. Nejzajímavější hraní bylo v klubu Galon v Polsku.

Je tomu více jak rok, co jsi poprvé zavítal do České republiky hrát. Mnoho fanoušků vzpomíná na tuto E-MOTION jako na tu nejlepší a dodnes mají v paměti tu elektrizující atmosféru, jaká tenkrát na Flédě panovala... Jak na tento svůj zdejší velmi úspěšný debut vzpomínáš ty?

Moje vystoupení na E-Motion bylo pro mě rozhodně jedno z nejlepších za loňský rok. To nadšení a ta energie z davu, to bylo prostě fantastické a já se snažil jak nejlépe umím, aby se ti lidé měli skvěle.

Po svém setu jsi ještě dlouho zůstal v klubu a nedalo Ti to a nečekaně si nás poprosil, jestli by si se nemohl za mix ještě vrátit. My jsme souhlasili, právě hrající DJ Revolt také, výsledkem byl krátký spontánní back2back set a lidé tančili nadšením. Děláš tohle často?

Ano, někdy tohle dělávám, že se vrátím zpátky zahrát si back2back s dalšími DJi, tedy pokud nemusím brzo vstávat na zpáteční let.

Loni jsi říkal, že Ty a Carlo připravujete 4. album 4 Strings. Kdy se ho tedy budeme moct dočkat?

Loni se stalo hodně věcí, takže jsme museli album odložit. Nicméně bylo uděláno hodně tracků 4 Strings, které byly vydané samostatně. Tyto a další skladby by mohly být použity v dalším albu.



Také jsi se zmínil, že jste začali spolupracovat s jedním mladým šikovným producentem a že se můžeme těšit na návrat Strings k oldschoolovému tranceu. Za nedlouho na to vyšel skvělý singl 4 Strings vs. DJ Shane - The Way It Should Be. Měl si toto tenkrát na mysli? Jak jste DJe Shana našli?

Ano, myslel jsem právě DJe Shana a tebou zmíněný track. Potkali jsme se prostřednictvím našich hudebních přátel a partnerů.

Váš největší hit Take Me Away se za ty roky dočkal spousty remixů. V době, kdy si lidem na Flédě osobně tuto nádhernou skladbu servíroval, objevil se asi zatím poslední povedený remix od holandského Re-Warda. Jak se Ti tato verze líbí? Který mix se Ti líbí vůbec nejvíc?

R-Wardův remix se mi líbí, myslím, že je dobrý. Nejraději mám asi ten poslední remix od Davea Darella.

V listopadu se sem do Brna na E-MOTION znovu vrátíš. Tentokrát ale v podobě druhého speciálního pódia dnes již legendární akce APOKALYPSA, která tímto 32.dílem oslaví krásných 10 let svého konání. Jaká jsou Tvá očekávání a co naopak můžeme očekávat my od Tebe?

Byl jsem v České republice s mojí rodinou v srpnu na dovolené. Myslím si, že je to nádherná země a určitě se sem zase vrátíme. Tohle vše mě přimělo k ujištění, že návštěvníci Apokalypsy zažijí v listopadu bláznivou noc.



APOKALYPSA je velmi oblíbená a zaběhlá halová party, která je zaměřená hlavně na techno a hardtechno. Na tomto výročním díle na hlavním pódiu vystoupí skutečné techno legendy jako Chris Liebing, Speedy J, Ken Ishi, Surgeon a další. Co si o nich myslíš? Jaký je Tvůj vztah k technu?

Před tím, než jsme Carlem začali s 4 Strings, byli jsme inspirováni technem díky našim známým producentům a DJům. Těším se, že si zahraji na té samé akci, kde vystoupí tito DJové. Jsem velký fanoušek Speedyho J a jeho klasiky Pull Over, kterou jsem hrával ve svých setech na začátku mé DJské kariéry a těším se na setkání s ním.

A na závěr, měl bys nějaký vzkaz pro své fanoušky?

Myslím si, že Česká republika je krásná země a těším se, že se sem zas v listopadu vrátím. Jsem opravdu natěšený, že pro Vás budu moci opět zahrát a doufám, že to společně rozjedeme jako posledně!

VIDEO Z E-MOTION http://www.youtube.com/watch?v=VfNeMTJVtW8
Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 20. 9. 2009 08:00
Chovancová, Michaela. 2009. 4 Strings: Jsem velký fanoušek Speedyho J. Vychytané.cz. [Online] 20. 9. 2009. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2408. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/4-Strings:-Jsem-velky-fanousek-Speedyho-J
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.059s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49