Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

HED KANDI – THE IBIZA EDITION 3. ŘÍJNA V PRAŽSKÉM SASAZU

Hed Kandi, jedna z nejstylovějších značek taneční scény, která je známá především díky svým originálním tanečním kompilacím a stovkám legendárních parties po celém světě, se po červnové premiéře opět vrací do Prahy.
Přidat na Facebook
Po posledním velkém úspěchu se v sobotu 3. října v holešovickém klubu Sasazu představí Hed Kandi – The Ibiza Edition, která sebou přináší aktuální letní kompilaci The Mix: Summer 2009.

Na tomto vydání se můžete těšit na jednoho z nejmladších Hed Kandi Djů, který si říká Dean Rigg.
Doprovodí ho Dean Oram na perkuse, který nastartoval svoji kariéru v londýnské Drumtech academy, kde si ho později všimnul Jay Kay (Jamiroquai). Dále vystoupí krásná a talentovaná saxofonistka Deeyana, kterou jste měli možnost vidět i v posledním dílu Hed Kandi: World Series Brazil. Chybět opět nebude DJ Brian, který je také rezidentním DJem pro Hed Kandi parties v České republice.



V neposlední řadě se vám také představí anglická zpěvačka Shena, která začala svou kariéru již při studiích na britské Royal Academy of Music. Je známá především díky hitparádovým hitům The Weekend od Michaela Graye či Watch Out od Alexe Gaudina, kterým propůjčila svůj hlas.



Nejznámější hit The Weekend, který obletěl hudební stanice po celém světě a dlouhou dobu se držel na předních příčkách všech hitparád ji vynesl nominaci na cenu Grammy a píseň se stala jednou z melodií slavného amerického seriálu Ugly Betty. Za svou čtrnáctiletou kariéru zpěvačky, tak měla možnost zpívat po boku takových jmen jako jsou Danni Minogue, James Brown, Lemar, Michael Ball, Luther Vandross, Lesley Garrett, Heather Small či Russell Watson. Momentálně se drží na špičce britské pop music a vystupovala v pořadech jako jsou Popworld, CDUK či key UK music channels. Její hlas slyšeli miliony lidí v televizních reklamách pro Coca Colu, KFC, Nissan, Jaguar, Guinness či Kodak.

Opět se můžete těšit na unikátní Hed Kandi atmosféru, originální taneční vystoupení, nádherné kostýmy, Hed Kandi dekorace a dárky pro návštěvníky v podobě oficiálních Hed Kandi kompilací, triček, atd.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro za 390 Kč, na místě pak bude vstupné 490 Kč a VIP za 990 Kč.

Více informací najdete na http://www.hedkandi.cz a www.sasazu.com
Shena http://www.shena.co.uk

VIDEO:
The weekend: http://www.youtube.com/watch?v=8bVsDTA4mdY
Can´t stop the rain: http://www.youtube.com/watch?v=wxIiAklZ13U



Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 17. 9. 2009 08:00
Chovancová, Michaela. 2009. HED KANDI – THE IBIZA EDITION 3. ŘÍJNA V PRAŽSKÉM SASAZU. Vychytané.cz. [Online] 17. 9. 2009. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2407. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/HED-KANDI-–-THE-IBIZA-EDITION-3.-ŘÍJNA-V-PRAZSKÉM-SASAZU
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.153s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.198.28
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:07