Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

TRANSMISSION 2009 MÁ TRAILER A ODHALUJE LINE-UP

Druhá největší pravidelná halová akce v Čechách s názvem TRANSMISSION již čtvrtým rokem baví tisíce fanoušků elektronické hudby, a zejména stylu Trance, který je u nás dlouhodobě nejpopulárnější.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Transmission - Ancient Mysteries
sobota 14. listopadu 2009 20:00
(konec +- sobota 14. listopadu 2009 20:00)
O2 Arena
Praha (CZ)
Letos přichází agentura UNITED MUSIC již s šestým pokračování této oblíbené noci, kterou vloni navštívilo téměř 13.000 fanoušků jak domácích, tak i z okolních států, kde se Transmission stává rok od roku populárnější. V sobotu, 14. listopadu tak zažije pražská O2 arena další nezapomenutelnou show, jejíž téma zní Ancient Mysteries, které vám přiblíží trailer, jenž je k vidění na www.transmission.cz I letos se na Transmission představí světová Djská špička, kterou tvoří pouze zahraniční umělci. Pojďme se tedy podívat, jaké hvězdy nám letošní Transmission přinese.

Markus Schulz je jméno, které není třeba více představovat. K Transmission má Markus speciální vztah. Vloni k akci složil oficiální hymnu The New World, ke které později vznikl videoklip, který se natáčel na Transmission, a který vysílaly hudební televize po celém světě. Na Youtube má toto video více než milion shlédnutí. Markus má aktuálně na svém kontě třetí autorské album Dakota, a videoklip k skladbě Do You Dream.

Druhým headlinerem bude Holanďan Sander van Doorn, který u nás naposledy nadchl domácí publikum na červnové vyprodané Sensation. Na Transmission bude hrát poprvé, a jeho vystoupení bude bezesporu patřit k vrcholům noci.

Svou premiéru na Transmission má před sebou další sympatický Holanďan Menno de Jong. Svůj loňský úspěch se svým živým vystoupením jistě zopakuje italský producent Giuseppe Ottaviani, kterému právě vyšlo první autorské album s názvem GO!.

Českou premiéru pak bude mít Angličan Gareth Emery, jehož hvězda každým dnem strmě stoupá, a domácí publikum po něm poslední rok hlasitě volá. Šestici hudebníků uzavře holandský DJ a producent San. Své speciální vystoupení připravuje VJ´ské trio Vision Impossible, kteří pro Transmission vždy vytváří originální projekce k danému tématu. Tato sestava tak opět slibuje skvělé hudební a vizuální zážitky.

Vstupenky na Transmission jsou v prodeji prostřednictvím sítě Sazka Ticket za 890 Kč, a jejich cena se dále zvyšuje. V prodeji jsou i tzv. Golden vstupenky do klubového patra O2 areny. Více informací na http://www.unitedmusic.cz a brzy i na http://www.transmission.cz

Agentura UNITED MUSIC přichází již s šestým pokračováním oblíbené noci TRANSMISSION, která již čtvrtým rokem baví tisíce fanoušků elektronické hudby, a zejména stylu Trance. V sobotu, 14. listopadu tak zažije pražská O2 arena další nezapomenutelnou show, jejíž téma zní Ancient Mysteries. Hlavními hvězdami tohoto eventu budou Markus Schulz, Sander van Doorn, Menno de Jong, Giuseppe Ottaviani, Gareth Emery, San a speciální VJ´ské trio Vision Impossible.

Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 17. 9. 2009 08:00
Chovancová, Michaela. 2009. TRANSMISSION 2009 MÁ TRAILER A ODHALUJE LINE-UP. Vychytané.cz. [Online] 17. 9. 2009. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2397. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/TRANSMISSION-2009-MÁ-TRAILER-A-ODHALUJE-LINE-UP
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.183s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.70.137
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:11