Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Lumír Mořkovský a rádio HELAX na Valašsku!

V pátek 28.8.2009 se od 22hod v BunkrClubu rozzáří slunce jménem LUMÍR MOŘKOVSKÝ pod nickem "Lum X" - moderátor, speaker a DJ nejposlouchanějšího rádia Severní Moravy - rádia HELAX!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Dont stop the summer - Helax party
pátek 28. srpna 2009 22:00
(konec +- sobota 29. srpna 2009 05:00)
Bunkr Club
Vsetín (CZ)
Jak napovídá název akce, Bunkr crew se vám pokusí prodloužit prázdniny, navodit i v noci tu pravou letní náladu a zajistit další nové zážitky.
Můžete se tedy těšit na super originál letní dekorace, svěží míchačky, sluneční lasery, HROMADU DÁREČKŮ OD RÁDIA HELAX a kostýmovanou obsluhu, která jistě nenechá jediné hrdlo vyprahnout.

ZAREGISTROVANÍ ÚČASTNÍCI Z FACEBOOKU MAJÍ AŽ DO 23:00HOD VSTUP ABSOLUTNĚ ZDARMA!!!
(tzn. každý kdo klikne na ÚČASTNÍM SE nezaplatí u vstupu až do 23:00hod ani kačku)

Registruj se ZDE!

Publikum tedy má jedinečnoou možnost slyšet to nejlepší ze světové scény taneční hudby od profesionálního znalce, baviče a moderátora, který přijal pozvání BunkrClubu a na Vsetínské scéně vystoupí poprvé ve své kariéře!!

Noc s ním doplní regionálně oblíbení a známí DJ AMARINO a IAN ZLAMA, kteří vás Lumírovi nažhaví a rozjedou kvalitním housíkem, trancem i rádiovkami, které má každý tak rád!

Nenechejte léto skončit jen tak, pokračujte v prázdninové náladě a dojděte s dobrou náladou, kterou vám jistě ještě vylepšíme!

LUMÍR MOŘKOVSKÝ aka Lum X
DJ, který se díky svému obrovskému hudebnímu přehledu a výbornému vkusu stal nejen oblíbenou, ale i velmi vyhledávanou součástí velkých a významných událostí, k nám na Vsetín zavítá vůbec poprvé a předvede proč právě on byl vybrán jako host na akcích slavných DJů a projektů jako Marco V., Ron Van Der Beuken, Benny Benassi, Benassi Bros, Vinylshakerz, Shaun Baker, DJ Antoine,Topmodelz, Laydee Jane, La-Di-Da apod.

Se svou DJ kariérou začal již v 17-ti letech a rádiové, moderátorské zkušenosti sbírá již od svých 23 let. Není tedy divu, že spolu s ním a jeho kolegy se rádio HELAX stalo velmi populárním tanečním rádiem s velkou škálou pořadů, informací, zábavou a hlavně se stále se zvětšujícím počtem posluchačů.


..:: TĚŠÍME SE NA VÁS PAŘMENI ::..

Vaše BunkrClub crew
DaDiKa
(Petra Daňková)
středa 26. 8. 2009 12:00
Daňková, Petra. 2009. Lumír Mořkovský a rádio HELAX na Valašsku!. Vychytané.cz. [Online] 26. 8. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2348. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Lumir-Morkovsky-a-radio-HELAX-na-Valassku!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.085s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.85.62
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:02