Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

PRAGUE „SUMMER“ SESSIONS S CARLEM COXEM 21. SRPNA V PRAZE

United Music přichází s letním pokračováním konceptu Prague „Summer“ Sessions, v rámci kterého u nás po 2 letech vystoupí jedna z legend světové taneční scény.
Přidat na Facebook
A tou hvězdou nebude nikdo jiný než dlouhodobě nejpopulárnější techno DJ naší planety, CARL COX.

Prague „Summer“ Sessions proběhnou v pátek 21. srpna 2009 na pražském Výstavišti v prostorách Incheba Arény – Malé sportovní haly, kde budou vybudovány dvě hudební scény.



Party maraton odstartuje ve 14 hodin na venkovní scéně, kde se na AXE Beach Point stagi představí domácí i zahraniční DJská špička, a kde na vás kromě skvělé muziky čeká spousta další zábavy, jako terasa s bazénem, sexy AXE hostesky se sprchou, stánky s občerstvením, koktejlový bar, atd.

Vnitřek haly se pak změní v obří klub, kde bude vybudována impozantní scéna, na které vás až do rána budou bavit hlavní hvězdy večera – Carl Cox, který vystoupí v 3 hodinovém setu, dále populární Holanďan Marco V, Matthew Dekay, Jerome Isma-Ae, a další.



Vedle těchto hvězdných jmen se na Prague „Summer“ Sessions představí Rakušan Philipp Straub, domácí Lucca, Nesquik, Brian a další. Akci si tak budou moci všichni užít prakticky za každého počasí, v maximálním komfortu a v bezprostřední blízkosti centra Prahy.

Vstupenky na Prague „Summer“ Sessions jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticketpro. Základní vstupenky jsou k dostání za 777 Kč. VIP vstupenky, které opravňují ke vstupu na VIP balkon, jsou v prodeji za 1.500 Kč.

Kompletní informace o Prague „Summer“ Sessions najdete na www.praguesessions.cz

Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 11. 8. 2009 08:00
Chovancová, Michaela. 2009. PRAGUE „SUMMER“ SESSIONS S CARLEM COXEM 21. SRPNA V PRAZE. Vychytané.cz. [Online] 11. 8. 2009. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2312. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/PRAGUE-„SUMMER“-SESSIONS-S-CARLEM-COXEM-21.-SRPNA-V-PRAZE
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.095s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.73.214
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 14:07