Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Jaxe (ne)balí DJs..

Už v prvotním fucktu, že chcete sbalit DJe, je něco v nepořádku. Pokud už je vaše pseudo-vinyl-cd-fetiš v takovém stádiu, že si nemůžete pomoct, tady je několik rad, co (ne)dělat, abyste ukojili/ukojily svoje alterhormonální touhy.
Přidat na Facebook
Nejprve si musíte uvědomit, že DJ sám o sobě většinou není tvor společenský. Proto pozvání na kafe a zamrkání očima s řasama MaxFucktor prostě nefunguje.

Začneme od začátku, co vlastně takový DJ dělá:
a) DJ je zkratka slov disc-jockey, tudíž obecně známá mylná představa, že DJ je někdo, kdo hraje jen na vinyly (to jsou ty velký černý placky), a míchá je mylná. V podstatě se jedná o obyčejného pouštěče zvukových stop, ať už si hraje z mp3 přehrávače (i tady technologie pokročila), nebo třeba z páskového magneťáku. Nedělám si pr*el :) Z otce nedávno vylezlo, že za mlada dělal také DJe, akorát se tomu tak tehdá neříkalo, a diskošky se hrály opravdu z magnetofonových pásek.
b) DJ vybírá a přemýšlí nad muzikou, kterou bude hrát (většinou :) ).
c) DJ většinou i ovládá světla, pokud k tomu nemá přidělenýho nějakýho pinďu. Takže to už je třetí činnost, kterou musí vykonávat.
d) DJ musí konzumovat donesené nápoje.
e) DJ by měl občas pustit cé-bé do mikrofonu, že žije, a ještě není v deliriu.

To bylo ve zkratce to, co DJs hlavně dělají za mixážním pultem. Většina lidí si myslí, že slovo mixážní má něco společného s hudbou - OMYL!! Je to odvozeno od toho, že DJ vychlastá takovýho chlastu, že až se mu to smíchá v žaludku, je z toho pěkná.. no pěkný to moc není.

Ač to tak nevypadá, někteří DJs přemýšlí nad muzikou. Někteří mají naučeno, který song dát na který, a vždycky, když dojdete na jejich akce, máte pocit, jako kdybyste už rok slyšeli ohranou desku.

Teď ale do hry vstupuje další prvek! A to jsou opilí trsači, kteří chtějí něco zahrát. Většinou jsou to přání typu kdy skončí ten nudnej house (hraje Shakira), nebo kdy bude něco rockovýho (během Rammsteinů), nebo kdy bude nějaký RNB (minutu po tom, co skončí Black Eyed Peas). Pak jsou to i ostatní, kteří ani opilí býti nemusí. Ti zase většinou nevědí, co chtějí. Ale těm je to stejně jedno, chtějí, aby se zahrálo Kačence k svátku.

To je takový hrubý součet toho, co dělá DJ celý večer. Tak, a teď si vemte - dobře, zkousnu ten fuckt - vám DJ padne do oka a chcete si s ním pohrát (nemyšleno muzikologicky).. Jak si ochočit toto milé zvířátko, které tam jen tak stojí a nic nedělá?

Hlavně:
1) neptejte se, jestli chce panáka, vzlášť, když má na stole klíčky od auta.
2) neptejte se, jestli má přítelkyni/přítele. Riskněte to - buď a nebo.
3) nezvěte ho na kafe k baru, není tam, aby koukal zrovna na vás a chytal lelky.
4) vzlášť vyvinutá děvčata - nechoďte nejdřív vaše ko*y, potom dlouho nic, a pak vy. To samé platí, pokud máte vyvinutej zadek a chtěly byste jít pozadu.
5) nejste kudlanky nábožné, nevražděte DJs.
6) DJ ocení, když budete originální, ale přitom milá a příjemná.
7) buďte KULTIVOVANÁ. To neznamená, že se necháte přejet kultivátorem, ale příjemně vystupující, upravená (všude). Pokud máte problémy s porostem, křovinořez v OBI koupíte celkem levno (skrytá reklama).
8) neptejte se ho, jestli by si nedal ledový salát, že zrovna s sebou jednu hlávku NÁHODOU máte. Není bíložravec, chce MASO.
9) není pravda, že DJs chodí jen s modelkama. Občas jsou to normální holky. Nebo kluci ;)
10) hypotéza, že s blížícím se rozbřeskem DJovi smrdí nohy, je pravdivá a potvrzena empirickým průzkumem. Nezapomeňte na to.
11) domněnka, že DJova nálada se zvedá s množstvím vypitého alkoholu, je ve většině případů též pravdivá. Pokud ho ovšem nevezou o půl čtvrté domů s intoxikací alkoholem a musí to za něj dohrávat vytypovaný jedinec.
12) KAŽDÝ DJ, který je v klubu, tam je, aby vás bavil - ne prudil. Tak nepruďte taky.
13) za poslední - vše zde uvedné může být a nemusí být pravdou :)

Příště? Jak s DJem zacházet v posteli.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 17. 11. 2006 08:00
Prachař, Štěpán. 2006. Jaxe (ne)balí DJs... Vychytané.cz. [Online] 17. 11. 2006. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=230. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Jaxe-(ne)bali-DJs..
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.109s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.54.207
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:32