Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Typologie vyhazovačů aneb ne všichni jsou kreténi :)

Za tu dobu, co prolejzám všechny možný akce, jsem potkal spoustu bodyguardů a vyhazovačů. Někteří z nich jsou tak oráchlí, že jsou schopní šahat holkám (sorry) na kozy, a druzí se při vstupu do klubu pomalu klaní, jak vás zdraví. A to mezi tím? :)
Přidat na Facebook
Hlavní je si uvědomit, proč tady jsou vyhazovači-bodyguardi - dále budu používat jen zkratku "VB" ;) Proč tu tedy jsou:
a) jako ochranka klubu/akce
b) jako ochranka VIP osoby (nebo toho, kdo za ně vysolí hrachy)
c) na ho*no.
S těma, co jsou v nějakým klubu se potkáte asi nejčastěji, nepředpokládám, že by někdo z vás byl takovej kalič/kalička a jezdili na koncert/fesťák/cokoliv každý víkend 2x :)

Nejdříve si rozdělíme VB podle inteligence:
1) hlupáci
2) nijak zvlášť chytří, ale ani hloupí
3) inteligenti
Ano, pozor, i já sám osobně znám borce, kterej dělá v ochrance a je to celkem namakaná bedna. Je pravda, že takových na dýze nebo v klubu potkáte pomálu, spíš na velkých akcích jako jsou koncerty apod.

Dál je třeba VB diferenciovat podle toho, kolik svalový hmoty mají:
1) svalovci (kulturisti, maj to fakt vymakaný)
2) hora sádla (myslí si, že jsou kulturisti a možná to jednou vyroste)
3) vymakaný tak akorát (=vyrýsovaní)
4) střízlík
5) posypový vůz (sype, sype, sype.. tady je to složitější, může sypat, být špekoun anebo taky vymakanej..)
Pozor, i s malým kašpárkem.. Většinou je to blbost, ale tady to taky občas platí. Obvzláště, když umí nějaký to karatééé a hadžimééé.. to je potom mazec a lepší zdravit z uctivosti 2 metry dopředu :)

Jak z předchozího vyplývá, u VB se tedy předpokládá, že se bude umět bránit (a hlavně jiné, že), či bude mít alespoň jednu z následujících dovedností:
a) umí bojové umění
b) umí vlepit pravou českou facku
c) umí telefonovat
d) umí hov*o a jen čumí
Ano, bohužel, i za D je pro některé majitele klubů asi důležitá věc. Už se mi několikrát stalo, že VB prostě jen blbě čuměl a nevěděl, která bije, a šel si na bar raději na ananasový džus, protože v něm je vláknina a netloustne se po něm..

Následující rozdělení by se asi dalo vztáhnout nejen na VB, ale i na některý ostatní chlapy. Týká se povahových vlastností VB (tedy pro vyhazovače/bodyguarda, co už si nepamatují, co je ta zkratka):
a) je to kretén
b) je to kretén
c) je to kretén
d) v některých málo případech je to v pohodě a normální borec
Statistika dovoluje i další možnost - e), ale tu jsem neuvedl, protože to by byl superborec, a to - pokud vím - byli na světě jen dva, a to byl Superman a Méďa Pusík.

U většiny exemplářů VB se dá taky vysledovat následující sexuální chování:
a) je to prasák
b) nestojí mu
c) je absolutně netečný k ženským/mužským vnadám
d) je ženatej/zamilovanej
Často si vyhazovač myslí, že je pánem situace, tak postupem času se nebojí a začíná osahávat místní návštěvnice/návštěvníky klubu. Je jen otázkou, zda-li VB zná míru (pepu, frantu), nebo jestli je schopen holku/kluka pomalu znásilnit. Ovšem upozorňuji (nikoliv z vlastního empirického průzkumu), že většina (tedy více jak 51%) rozhodně disponuje stejným zařízením, jako je na obrázku u tohoto odstavce.

Možná by taky stálo za rozdělení, jak může být takový VB oblečen:
a) jsou v oblecích a kravatách (a jsou to automaticky hezouni)
b) jsou ve vytahaných trikách a teplácích (protože se do ničeho jinýho nevejdou)
c) jsou oblečení podle poslední módy
d) jsou obleční podle módy 20 let zpátky
e) oblečení do uniforem (=většinou stejný triko)
Abych se přiznal, s typem E se potkávám v klubu nejčastěji. K vytahanému triku s nápisem SECURITY nebo názvem klubu nejčastěji kombinují džíny, vytahané tepláky, v případě letních veder kraťasy a vynechávají spodní prádlo.

A samozřejmě jak může VB vypadat?
a) hezoun/roštěnka
b) slizoun/slizka
c) normál/normálka
d) nedefinovaný a nepopsatelný typ
Nevím, kde dělám chybu, ale většinou mám pocit, že se potkávám buď s typem B (slizoun/slizka), nebo s typem D, o kterým nevím, co si mám myslet..

Možná z toho všeho vyplývá to, že VB jsou pouze chlapi. Ale pozor!! to by byl omyl jaxwiňa. Je i pár bodyguardek, který by s vámi chlapi zasmékali pozemi ani nevíte jak.. a většinou jsou to i hezký ženský.. teda až na některý typy.. Když ženská žere moc terstosteronu, může se jí pak bezproblému přihodit epizodka z natáčení - viz. obrázek..

Kromě předcházejících je taky nutné se zamyslet nad tím, s jakou náladou VB přichází. U většiny z nich je to nálada pod psa, že musí v klubu pomáhat barmankám nosit 50kilový bečky (jako kdyby si to ty krá*y nemohly natahat samy, že jo), potom, že musí to a to a to.. Jsou potom laxní ke svému okolí, nebaví se, hází kyselý xichty na kolemjdoucí a už při příchodu do klubu rázem vaše nálada klesá o 20% dolů. Dalším typem je ten, kterej tam přijde, prostě aby si zabouchal. Do živýho. Na takovýhle magory patří následující zbraně: hlásit to, hlásit to, hlásit to. A skrytý kamery. No a pak je tam skupina VB, kteří jsou usměvaví a vítají každého v klubu.. Když je vyvolaný konflikt, snaží se ho nejdříve urovnat slovně, nikoliv fyzicky.. Kéž by takových.. ;)

A závěrem? Oni ti VB taky nejsou svatoušci, ale za spoustu věcí můžou samozřejmě hosti. Co dělat, aby váš pobyt na akci byl bezproblémový? To se dozvíte zítra ;)
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
středa 15. 11. 2006 08:00
Prachař, Štěpán. 2006. Typologie vyhazovačů aneb ne všichni jsou kreténi :). Vychytané.cz. [Online] 15. 11. 2006. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=228. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Typologie-vyhazovacu aneb-ne-vsichni-jsou-kreteni-:)
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.152s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.145.157
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:45