Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Na závěr léta tropické šílenství: B-Real 31.8 v Praze!

Zásadní rapová jména, co budou toto léto u nás k vidění, rozhodně sobotním koncertem La Coka Nostra na Hip Hop Kempu nekončí. Na konec prázdnin se chystá ještě jedna oslava.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Insane Boombox / Smoke N Mirrors Tour
pondělí 31. srpna 2009 21:00
(konec +- úterý 1. září 2009 04:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
Jedna šílená rapová veselice. Jedna rapovice do palice. V Lucerna Music Baru se totiž 31.8. ve své velké pražské sólo premiéře předvede B-Real, lídr Cypress Hill, jedné z nejlepších kapel hiphopové historie spolu s Psycho Realm.

Všechno, co má koně pod kapotou a umí dělat rap může ode dneška ržát na pozdrav jeho umečeným hlasem do rytmu “Insane In The Brain“. Káza ho budou točit, dokud se nezacuchaj, CéDa dokud je přečte přehrávač a MP3 dokud nespáchaj autosmazací harakiri. Dámy a pánové, zde máme tu čest s dalším zlatým zápisem do kroniky domácích hiphopových akcí.

Nechci urážet opakováním jedněch ze základních informací v hiphopu, tak to vezmem jen hopem. Co se vlastně 31.8. stane? Přijíždí rapper s nejznámějším hlasem v hiphopu, který zná i tvoje učitelka hudebky. Přijíždí „hlas a ksicht“ Cypress Hill první latino hiphopové kapely s platinovou a multiplatinovou deskou. Kapely, která dohromady prodala více jak 18 milionů kusů svých alb. První rapové kapely, která měla 2 alba v hitparádě Billboard 200 najednou. Kapely, která několikrát objela svět a mimo jiné headlineovala festivalu Lollapalooza. Kapely, která do hiphopu přinesla zelený list, latin lingo a jedinečný sound. A že B-Real není vyšeptaný stařec, vzpomínající se slzou v oku na slavné časy se svými parťáky a doby, kdy se v klipech nosila přes rameno bejsbolka a flanelový košile byly v rapu poprvé cool, dokazuje jeho sólo dráha. Trojdílná série mixtapů “Gunslinger“ a hlavně sólo album “Smoke N Mirrors“, vydané na kultovním labelu Duck Down zavřelo všem pochybovačům huby více, než důrazně.

B-Real dokázal vlastně všechno, co se v rapu dokázat dá. A když není na dně, nedochází mu prachy a i tak ho pořád dělá s takovou vervou, to zase naopak dokazuje, jak moc ho to nejspíš baví. Naživo se o tom, jak horká je jeho africko-kubánsko-mexická krev můžete přijít přesvědčit už 31.8. do Lucerna Music Baru. Jako bonus tam budou Psycho Realm s jejich plynovou maskou a B-Real dá nejen sólo věci jako “Fire“ nebo “Don’t Ya Dare Laugh“, ale SAMOZŘEJMĚ i všechny zásadní hymny Cypress Hill. Tedy všechny, ze kterých vedle Muggsovi produkce udělal zásadní hymny především jeho rap. Jestli jste 18 let čekali třeba na “Hand On The Pump“ naživo v klubu v Praze, ono „La la la la la lá“ si zapějete 31.8.

Insane Boombox / Smoke N Mirrors Tour
31.8., Lucerna Music Bar, Praha

B-REAL /Cypress Hill, USA/ ft. Young De /USA/
PSYCHO REALM /USA/
DJ’s: Tuco, ILL Rick, Flux

Předprodej: od 400kč v sítích: Ticketstream, Ticketportal + jsou k dispozici I klasické “Havana” VIP vstupenky
Fred
(Fred Durst)
pondělí 27. 7. 2009 08:00
Durst, Fred. 2009. Na závěr léta tropické šílenství: B-Real 31.8 v Praze!. Vychytané.cz. [Online] 27. 7. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2266. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Na-zaver-leta-tropicke-silenstvi:-B-Real-31.8-v-Praze!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.076s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.219.105.30
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:35