Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Album Davida Steela "BUMERANG" již brzy ke stažení!!!

Rapující businessman a "pitbull ze Zlína", David Steel vydává desku a dává Vám možnost zdarma ochutnat další singl.
Přidat na Facebook
David Steel se zapsal do povědomí jako člen projektu D.O.P. a hypeman Jaye Diesla. V současné době však vydává své sólové album s názvem "Bumerang" a k této příležitosti pouští ven další singl, v pořadí již čtvrtý.

Track s názvem "Střelec" produkoval DJ Opia a na feat si David přizval Toma Malara (poprvé máme možnost slyšet jej zpívat česky). Máme již také potvrzené hosty, které na desce uslyšíme a info o připravovaných klipech.

Na albu najdeme 13 regulérních tracků, intro, skit a jeden nebo dva remixy, které by měl mít na svědomí Mad Skill. CD" Bumerang" bude, co se hostů týče, velmi atraktivní. Uslyšíme na něm Ega, Rytmuse, H16, Ideu, Jaye Diesela, Headdyho, Toma Malara a Tafroba. Album už je prakticky hotové, dodělávají se aranže u posledního tracku a ladí se finální zvuk, takže během cca. tří týdnu by mělo být venku.

Tím ale David nekončí, v současnosti připravuje studiový videoklip s Tafrobem a Jay Dieselem a pak se budeme moci těšit na videoklip právě k tracku s Rytmusem. Oba klipy nebude mít na starosti nikdo jiný než Romeo, který Davidovi točil i jeho kontroverzní debutový klip "Ráže Magnum Steel."

Prozatím si můžete poslechnout ochutnávku v podobě tracku Střelec, ve kterém hostuje Tom Malar. Jak jsme se od Davida dozvěděli: "Na tracku je zajímavé především to, že je real od začátku až do konce, nejde o žádný storytelling. Popisuje příběh jednoho kluka ze Zlína, který jednoduše neustál sám sebe... "

Nový track čekuj ZDE!

David Steel - Raze Magnum Steel



Headdy feat. David Steel - Dalo mi sílu

Fred
(Fred Durst)
pondělí 27. 7. 2009 08:00
Durst, Fred. 2009. Album Davida Steela "BUMERANG" již brzy ke stažení!!!. Vychytané.cz. [Online] 27. 7. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2265. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Album-Davida-Steela--_BUMERANG_-jiz-brzy-ke-stazeni!!!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.137s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.149.25.86
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:48