Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Bacardi Beach House

Club Metro pro Vás připravil osvěžující večírek plný skvělých rytmů s exotickým podtextem k navození letní plážové atmosféry.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Bacardi Beach House
sobota 18. července 2009 21:00
(konec +- neděle 19. července 2009 04:00)
Metro
Zlín (CZ)
Líbivý vocal a funky house Vás bude provázet celým večerem a máte se rohodně na co těšit. Pozvání totiž přijal exklusivní host,který je co se týče funky rytmů ten nejpovolanější, a to DJ ANDREA FIORINO.

Tento brněnský talent má za sebou působení v těch nejlepších českých i zahraničních klubech. Dj Andrea Fiorino stojí také za úspěšnými projekty v několika rádiích a jeho mastermixi jsou již legendou v clubových programech zaměřující se na taneční scénu.

A to není vše, dámy a pánové,v clubu Metro si také zahraje neménně známý DJ MARTY CROW, který vystupoval po boku světových Djs v prestižních českých klubech... DUPLEX, MECCA a CELNICE. Tuto parádní dvojici doplní miláčci zlínského publika DJ Sasha Vee & Pietri,kteří pravidelně v clubu Metro vystupují a jejich úspěchy s party I LOVE YOU a LOVE IN EIVISSA hovoří za vše...

BACARDI BEACH HOUSE,to je skvělá hudba, osvěžující cocktaily zdobené čerstvým ovocem,krásné dívky a především perfektní atmosféra. Samozřejmě nebudou chybět ani dekorace, PROMO CD a performer SAXO Michael.

Clubbeři POZOR... tato party je za dveřmi a vy si tuto vyjmečnou událost nenechte ujít,protože se stane nezapomenutelnou perličkou letošního léta...

Těšíme se na vás. ALOHA....

Zdroj: TZ Metro
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 17. 7. 2009 08:00
Prachař, Štěpán. 2009. Bacardi Beach House. Vychytané.cz. [Online] 17. 7. 2009. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2244. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Bacardi-Beach-House
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.085s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.141.200.180
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 05:27