Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Rybičky 48 mezi sebe vezmou Honzu Štrupa z Medvěd 009

Česká pop-punková jednička Rybičky 48 ve složení Kuba Ryba, Petr Lebeda a Ondřej Štorek mezi sebe přibere nového člena.
Přidat na Facebook
Má se jím stát zpěvák a kytarista Honza Štrup ze skupiny Medvěd 009. Premiérové společné vystoupení proběhne před koncertem finské rockové hvězdy The Rasmus na festivalu v Přeštěnicích.

"Loni si s námi občas spontánně zahrál písničku Spratek Vratko Rohoň z Iné Kafé a ta atmosféra byla úžasná. Než vyrazíme na podzimní Vehicle tour s písničkami z nového alba, chceme fanouškům nabídnout zase něco navíc. S Honzou se známe dlouho, umí naše písničky. Zatím plánujeme společně asi dvanáct koncertů," řekl kytarista Petr Lebeda.

O jednu kytaru a hlas pestřejší a zajímavější koncerty Rybiček 48 si užijí tisíce příznivců této kutnohorské formace po celé republice. Většina vystoupení se odehraje na letních open-air festivalech. Poprvé společně zahrají v sobotu 11. července na hlavní scéně festivalu Přeštěnice před koncertem světově proslulé kapely The Rasmus, která je hlavním headlinerem festivalu.



"Vystoupení Rybiček 48 před slavnou finskou čtyřku jsme zařadili na základě výborné spolupráce v minulých ročnících, a reflektuje početnou fanouškovskou základnu pop-punkové jedničky na domácí scéně," uvedl na stránkách festivalu Přeštěnice produkční Josef Kašpar.

Už na 9. 9. 2009 mají Rybičky 48 pro své fanoušky připravenou další novinku. Po roce a půl od vydání úspěšného alba Amores Perros, voe!, z něhož pocházejí mimo jiné singly Ooou a Emily, vydá oblíbená skupina další desku, na které momentálně probíhají poslední práce. Baskytarista Kuba Ryba dal desce pracovní název Viva la révolution.

"Mezi hosty na třetím oficiálním albu Rybiček zazní například také hlas mladé rockerky Báry Zemanové. Písnička bude pravděpodobně vybrána jako první singl," prozradil Martin Řehoř z agentury Wink, která má na starost management kapely.

Více informací o kapele a koncertních vystoupeních na http://www.rybicky48.cz
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 9. 7. 2009 08:00
Chovancová, Michaela. 2009. Rybičky 48 mezi sebe vezmou Honzu Štrupa z Medvěd 009. Vychytané.cz. [Online] 9. 7. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2222. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Rybicky-48-mezi-sebe-vezmou-Honzu-Strupa-z-Medved-009
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.04s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.189.188.94
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:45