Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Sobotní Duplex Night v MusicLandu ve Zlíně

DUPLEX night, noc prestižního pražského klubu, která se poprvé uskuteční ve zlínském Music Landu by mohla klidně nést podtitul “Back to the roots”. Vraťme se na chvíli o 13 let nazpět, do dob původního Music Landu A, kde se poprvé postavil mladý blonďák za mixážní pult a postupně sbíral zkušenosti od svých starších kolegů.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Duplex Night
sobota 27. června 2009 22:00
(konec +- neděle 28. června 2009 05:00)
MusicLand Live
Zlín (CZ)
Soutěžilo se o 20 vstupenek, ke každé 2 CD a VIP karta Duplex. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Zanedlouho se stal residentem a začal se postupně stávat ikonou tehdejšího Music Landu A. Za jeho více než sedmiletým působením v tomto vyhlášeném klubu stojí legendární studentské a nedělní Teens Dance Party a také veleúspěšná série Dance 2 Holiday, která dokázala zaplnit klub pro 1500 lidí až po strop. Mnozí si také vzpomenou na hudební projekt Ronny & Koci, jehož byl neodmyslitelnou součástí.

Vraťme se ale do současnosti. Je rok 2009 a DJ Ronny, který před sedmi lety opustil své rodné město, má za sebou tři roky residentury v nejprestižnějších českých klubech Duplex a Mecca, celorepublikové turné Dance!, turné s německými Royal Gigolos, je neodmyslitelnou součástí nejoblíbenější klubové noci v ČR Dirty Dancing v klubech po celé republice, roční hostování v síti rakouských klubů Nachtschicht a hrál na slavných klubových nocích jako Look Better Naked, La Troya Ibiza a po boku zahraničních hvězd jako například Lee Dagger, Oliver nebo londýnský producent Alan-X.

Po této dlouhé době se v sobotu 27.6. vrátí do dnes již nového “áčka” a po boku svého kolegy z afterklubu Studio 54, Yana Darka rozjede oficiální noc známého klubu Duplex Praha, který je členem asociace The World´s Finest Clubs, sdružující 40 nejlepších klubů světa. Toto privilegium si získal nejen svým unikátním umístěním na střeše obchodního domu Debenhams uprostřed Václavského náměstí, ale i díky parties se světoznámými hvězdami jako Tiesto, Antoine Clamaran, Layo & Buswacka, Bob Sinclar, David Guetta a dalšími.

Poslední červnovou sobotu můžete atmosféru tohoto klubu okusit na vlastní kůži ve Zlíně! Pro všechny je připraveno zbrusu nové CD DJ Ronnyho a nepochybně skvělá atmosféra. Zájemci také mohou zdarma získat VIP karty klubu Duplex a zlevněné vstupenky na festival Mácháč 2009. DUPLEX night se vrací do Zlína a vy nesmíte chybět! Odstartujte léto s námi!

Soutěž o vstupenky najdete na serveru vychytane.cz
Chcete-li získat slevový kupon na vstupné ve výši 50%, zaregistrujte se na www.djronny.cz nejpozději do 24.6.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
neděle 21. 6. 2009 08:00
Prachař, Štěpán. 2009. Sobotní Duplex Night v MusicLandu ve Zlíně. Vychytané.cz. [Online] 21. 6. 2009. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2152. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sobotni-Duplex-Night-v-MusicLandu-ve-Zline
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.064s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.149.213.209
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 13:28