Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Težký-lehký život fotografa... ach jo!

Byli jste na S/M birthday party???Jo? Fakt? Já taky.. a co jste tam dělali? Pařili? No já taky, ale taky sem tam poletoval jak blbě maskovaná ruská stíhačka.
Přidat na Facebook
A proč? Mno protože jsem tam měl special úkol. Zdokumentovat, jak se tam brutálně bavíte.

Mno můžu vám říct, že jsem v půl sedmý ráno, kdy pod velkým nátlakem okolností Štěpán fade outoval muzziku (chrál tam Usher - Yeah, pokud mě paměť neklame, heh:-) jsem měl pravou ruku bolavou ak po 8 hodinách bowlingu nebo 12 hodinách golfu nebo 14 hodinách ping pongu nebo 16 hodinch neustálého .. ehh no nic.

Z čeho do prčic z čeho? No z toho foťáku, který mi za celej večer a ráno skoro přirostl k ruce :-D Ukazovák jak mločí přísavka třikrát přejetá parním válcem a dlaň zkroucenou do polohy "piju pivo".

Abych vysvětlil, tuto polohu si můžete vyzkoušet jednoduše. Vemte si do ruku třeba červenýho draka, kterýho prodávaj v Áčku ani nefim za kolik, asi
za tři pětky, pověste na něj svoje těžké klíče, chyťte jej do pravé ruky, dejte ukazovák mírně nahoru a držte jej asi tak 8 hodin v kuse. A za těch osm hodin si tím ukazovákem asi tak 1500x zmáčkněte tu flašku. Což je jedno zmáčknutí za 19 sekund ( přibližně ).

Mno pak si přičtěte nějaký to koukání do klíčové dírky, tentokráte jen 1475x (páč 25x bylo foceno od boku,resp. od nohy či jiných částí těla :-). Pánové si pamatují, jak koukali dívkám do šaten a dámy dělají, že si nepamatují, ale šmírovali v pubertě též. (kdysi dávno nás to na základce přestalo bavit a zničeho nic dámy vystartovali, že sme "ňáký divný a že béčáci sou lepší, páč se chtěj na ně koukat a bla bla bla" no kde ty loňské sněhy(ženy) jsou...

ale k věci. Jěště kroutíte levačkou zoomem a mnohdy cca v 1/3 případů i ostřením, protože přes mlhu nezaostříš nic. A sem tam ňáká závěrka mno a už toho je až až. A propo, jako bonus vás tam dva bavící se frajeři zvednou ala zvedačka z Hříšného tance a fotíte ak o život dál :-) No a pak dejte k tomu ty panáky, co do sebe lejete tak jako tak a co vám vyjde?? Bavící se člověk s rukama k upadnutí.. a proč je na tom takhle? Páč ho to baví a chce udělat radost vám všem, chce abyste se viděli na vychytaným webu, abyste měli ňákej doklad, že ste na tý vychytaný akci byli, kdyby vám někdo nevěřil:-)

Tak mi pište jak se vám fotky líbily a co chcete dál!

lexxa@vychytane.info
LeXXa
(Tomáš Šula)
středa 8. 11. 2006 08:00
Šula, Tomáš. 2006. Težký-lehký život fotografa... ach jo!. Vychytané.cz. [Online] 8. 11. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=211. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tezky-lehky-zivot-fotografa...-ach-jo!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.105s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.154.2
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:17