Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

O2 Sázavafest - Dusilová s Eternal Seekers na zámecké scéně

Slavnostní zahájení O2 Sázavafestu se uskuteční v pátek 31. července za vystoupení Lenky Dusilové s unikátním projektem Eternal Seekers.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
O2 Sázavafest 2009
čtvrtek 30. července 2009 18:00
(konec +- pondělí 3. srpna 2009 12:00)
Areál Sázavafest Kácov
Kácov (CZ)
Za tento projekt byla zpěvačka vyznamenána cenou Anděl 2008! Slavnostní ceremoniál má proběhnout přímo v centru města na scéně u kácovského zámku už v 15 hodin!

Právě na zámecké scéně bude program už od středy 29. července za dobrovolné vstupné, které poslouží městu Kácov na opravu barokního zámku, který je postaven na místě původní tvrze z 15. století. Program této volně přístupné akce s názvem Kácovské léto bude trvat až do neděle.

Pořadatelé O2 Sázavafestu připravili před samotným letním open-airem několik dalších akcí. Dávka koncertů v Brně, Českých Budějovicích a Pardubicích proběhne s podtitulem Moby night. První setkání proběhne 10. června v Brně na Flédě, kde zahrají Bad Ass Honkies, Bullerbyne a Midilidi. V pardubickém klubu Žlutý pes zahrají 12. června Lakeside X a Alef Zero, a 18. června v českobudějovickém klubu Marty's opět Lakeside X společně s Le Pneumatique. Vrcholem těchto akcí budou DJs, jejichž sety budou tím nejlepším od Mobyho.

„Moby vydává novou desku Waiting For Me, se kterou přijede do Česka specielně na O2 Sázavafest. Náš tým chce třemi akcemi s titulkem Moby night dát jeho fanouškům jakousi ochutnávku toho, co je čeká na přelomu července a srpna v Kácově,“ uvedl ředitel festivalu Pavel Kloupar.

Pořadatelé vycházejí vstříc i mladým hudebním fanouškům, kterým garantují po předložení studentské karty ISIC 150 korun slevu. A i letos společnost Telefónica O2 připravila zajímavé slevy pro své zákazníky a členy programu O2 Extra a to 20% z ceny 899 korun, což je cena vstupenky na několikadenní O2 Sázavafest v Kácově v předprodeji Ticketpro, který končí 20. června. Po tomto datu cena vstupenek vzroste na 1 200 Kč.

„Když byl u nás Moby před několika lety, cena vstupenek se na jeho samostatný koncert pohybovala přesně v tomto finančním rozmezí. Na O2 Sázavafestu budou mít fanoušci možnost užít si nejen Mobyho, ale i našeho dalšího plešounka Jimmyho Somervilla, který do Česka přijede vůbec poprvé, a dalších 150 účinkujících. To vše v podmanivém prostředí středočeského městečka na břehu řeky Sázavy,“ uvedl k nízkým cenám Pavel Kloupar, ředitel a dramaturg festivalu.

Více informací o všech zmíněných akcích na sazavafest.cz
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 9. 6. 2009 08:00
Chovancová, Michaela. 2009. O2 Sázavafest - Dusilová s Eternal Seekers na zámecké scéně. Vychytané.cz. [Online] 9. 6. 2009. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=2081. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/O2-Sazavafest---Dusilova-s-Eternal-Seekers-na-zamecke-scene
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.095s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.141.30.162
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 17:54