Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Suma sumárum aneb jak to vidím já :)

Nikdy jsem si nemyslel, že dělat akci pro 4500 lidí bude takovej mazec. Každá mince má dvě stránky.. jsou věci, který se vychytaně povedly, jsou věci, který už míň, a věci, který se totálně pos*aly. Jaký to byly?
Přidat na Facebook
Kdo neví, slavili jsme s váma všema narozky - teda já (Štěpán) a majkl. Akce S/M BIRTHDAY NIGHTs, jak se jmenovala, byla na 3x, prostě jsme se chtěli rozdat ooouplně fffšude :) kecam :) prostě jsme rádi, když se lidi baví.. protože se pak bavíme taky. Věřte, že když vám lidi řvou na tanečním parketě blahem, je pro člověka, kterej stojí za mixákem, jedna z největších odměn, protože víte, že to, co děláte, děláte dobře..

Taxe na to mrknem hezky popořádku ;)

Středa
Je ho tam třeba. I když byla Spirála, jaxme zjistili, většina týmů - včetně trojefe :)) - skončila v áčku :) pařba qualitní, v pět se končilo.. Sámej vysokoškolák a vysokoškolačky ;) Ovoce se roznášelo houfně, i když samo na každýho nevyšlo.. Po půlnoci lítaly balonky - bylo jich 250, fuckt ;) sice to někteří pochopili jako že jsou demoliční četa, ale zbytek si s nima naštěstí hrál :) jaxem koukal, roznosili jste je po celým áčku :) byly dárky zdarma (dík NWT, Romanovi Fiuráškovi ;) ), chlazený drinky.. ale až v pozdějších hodinách, jste tak pařili, že se stroj ouplně zavařil :) no a majkl se zavařil ve 4 ráno, takže si to taky užil :) joo holt narozky jsou narozky ;) a nesmím zapomenout na dekoračky a změnu výšky parketu.. doufám, že se vám to páčilo..

Čtvrtek
Drbal bych jak krtek. Ale tenhle čtvrtek byl lehce (pro někoho více) detoxikační, někdo musel i do školy :))

Pátek
Blázni maj prej svátek.. No tak jsme slavili v áčku znova :) tentokráte pro lidičky ze Zlína, který ve středu nemohli dorazit. Balonků bylo tentokrát už 300, byla větší nafukovací četa :) ale můžu vám říct, zabraly, zabraly! Lítali po parketě ještě 10 minut po "vypuštění" :) samo že byly zase nějaký mražený drinky zdarma, až vám hubiny mrzly, dvdčka zdarma (thanx NWT ;) ), poukázky na nehtíky pro kočky 2 x 300,- Kč (thanx to Jasmína ;) ), a taky 3x poukázky 3 x 300,-Kč na účes (thanx to Roman Fiurášek ;) ). Akce byla tak solidně rozjetá, že se končilo až v 6:30(!) ráno.. Dekoračky kupodivu ze středy vydržely a parket taky zůstal výškově lehce pozměněn.. Však se koukněte do fotoreportů, jak na nich rošťandy klubový pařili jak mohly ;)

Sobota
Na Slady do Kromclu realizační tým dojel lehce po osmý, dekoračky jsme sbalili v áčku a použili tady. Mimochodem, ty znaky něco znamenaly - nevíme sice co všechny, ale některý znich byly opravdu čínsky 26 a 27 (26 = majkl, 27 = Štěpán).. Přišel nám překlad přímo z Chíny :) Však se podívejte do fotoreportů.. Musím se přiznat, že lidi trošku nechápali roznášení ovoce - asi na to prostě nejsou zvyklí, že jim někdo v klubu jen tak dává ovoce na osvěžení :) Jedna slečna se mě zeptala, jestli tam nemám náhodou maso, a já, jestli bude stačit kotletka.. a ona se mi hluboce podívala do očí (obou) a řekla, že má na mysli jiné maso.. Taxem to asi nepochopil a řekl, že mám jen ovoce - banány.. Ono to s tou náladou nebude zas tak žhavý, parket byl furt plnej, ten sadomasochistickej průlet 40ti lety jste si taky kroměřížáci pěkně užívali ;) Bylo tam trošku teplejc, ne, že by mi nějakej hoša šahal na pr*el, ale prostě jste se tak bavili, že ta klima nestíhala :) ono to občas může z tý kabiny vypadat jinak ;) A když začal zpívat kolem jedný Tomáš Malár, tak to bylo akceptovaný celkem slušně :) Ani kroměřížáci neutekli balonkům, tam jich bylo kolem 250 taky, ale musím říct narovinu - na mě padat balonky, taxi s nima házím, pinkám, bavím se a ne je típám cigaretou a šlapu po nich.. ale v odborné literatúře se říká, že prý když malé děti něco rozbíjí, vyvíjí se prý tím jejich tvořivost :)))

Suma sumárum
Musí se nechat, podle toho, jak jste kalili a podle ohlasů na webu, jste se na všech třech akcích pořádně bavili - a to jsme prostě chtěli ;) Díky vám všem, že jste se s námi bavili, s majklikem nás to fuckt potěšilo ;)

Hele taky by bylo hlavně fér poděkovat Daliborovi, že nám tyhle akce v MusicLandu ve Zlíně a na Sladech v Kromclu umožnil, taky NWT Computers, které nám pomohlo umístit 160 A3 plakátů do trolejbusů a dárky pro vás (dvdčka, mikiny čepice a další), Sublimaci, která nám udělala tu šíleně velkou superplachu na áčku 3x3 metry, Semtexákům, že nás držely jejich drinky na nohách, firmě softy a jejich www.balonky.cz, kteří nám vyrobili a potiskli logem ty supr balonky (chcete je taky na akci? napište nám ;) ), a v neposlední řadě taky Romanovi Fiuráškovi a Jasmíně za poukázky na číhání vlásků a zkrášlování nehtíků všech rošťand klubovejch ;)

Tož děcka.. DIKY!!

PS: za rok zas.. tentokráte na sportovce..?!? :)))))

Partneři akce jsou:
www.balonky.cz
www.nwt.cz
www.semtext.cz
www.fiurasek.tk
www.sublimace.com
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pondělí 6. 11. 2006 17:30
Prachař, Štěpán. 2006. Suma sumárum aneb jak to vidím já :). Vychytané.cz. [Online] 6. 11. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=208. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Suma-sumarum aneb-jak-to-vidim-ja-:)
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.137s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.118.122
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:05