Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

HRADHOUSE 2009 - První potvrzená jména

Na hlavním pódiu letošního Hradhouseu vystoupí elita aktuálního techna, tech-houseu a electra, načež Jeskynní scéna bude patřit nu rave a alternativním projektům.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Hradhouse
sobota 8. srpna 2009 21:00
(konec +- neděle 9. srpna 2009 04:00)
Hrad Boskovice
Boskovice (CZ)
8. srpna 2009 se od 17 hodin otevřou brány hradu Boskovice a uvítají všechny fanoušky elektronické hudby a především milovníky oblíbeného festivalu s magickou atmosférou. Hradhouse se koná každé léto už od roku 1997, proto nás letos čeká již 12. ročník. Pojďme se nyní společně podívat na obsazení hlavní Semtex stage a oblíbeného “jeskynního podia”.

Na hlavním pódiu vystoupí elita aktuálního techna, tech-houseu a electra!

S velkou pečlivostí, trpělivostí a důrazem na skutečně prvotřídní hudební zážitek jsme letos společně s vámi sestavili pikantní “lajnu”, která, jak doufáme, rozbuší všechna srdíčka fanoušků kvalitní elektronické hudby a letní „kalby“ na hradě pod širým nebem.

Svůj trůn na hlavním pódiu Hradhouseu 2009 si rozdělí hned dva králové - ze Slovinska přijede místní jednička, techno matador, kterému se často přezdívá “stroj na mixování" - DJ Umek, excelentní DJ a tvůrce mnoha hitů napříč hudebními styly.



Z Belgie dorazí na boskovický hrad techno ikona DJ Marco Bailey, majitel labelu MB electronics, neskutečný showman a přitom dokonalý profesionál, který jako jeden z mála umí dokonale nasát atmosféru party a pak ji vyhnat na samotný vrchol.

Na hrad patří také korunní princ tech-electra, německý objev roku 2006, který se zároveň pyšní titulem „Nejlepší producent roku 2007“(Raveline), autor mnoha vynikajících tracků, které si téměř bez výjimky drží přední pozice v mnoha hitparádách - Gregor Tresher! Jeho specifická tvorba uchvátila mimo jiné i šéfa klubového impéria Cocoon Svena Vätha a svým excelentním výkonem dostal do varu také české publikum brněnské party Elektra.

Jižní temperament, melodičnost a karnevalovou zábavu přijede z Brazílie na festival Hradhouse prezentovat velmi plodný producent a DJ, který rád do svých setů zařazuje techno pecky s funky nádechem, DJ Wehbba.


Dále se samozřejmě můžete těšit na rezidentku tohoto festivalu, která je již několik let českou jedničkou - DJka Lucca během večera vystoupí exkluzivně rovnou dvakrát! Jednou v “koncertním podání" s kytaristou Michalem Pavlíčkem, podruhé ve speciálním back to back setu s další přední českou DJane a rezidentkou akcí Apokalypsa či Citadela, Misou Salacovou. Po minulém úspěchu a fantastickém výkonu opět přijíždí nezbytná ingredience vynikajícího večírku - DJ Orbith, následován dalšími DJs: Michal Poliak, Marthen, Ellio, Mekki Martin & Milan Saxo a další.

Potvrzené obsazení hlavní Semtex stage:
Umek (SI)
Marco Bailey (BE)
Gregor Tresher (DE)
Lucca & Michal Pavlíček LIVE (CZ)
Wehbba (BR)
Orbith (CZ)
Michal Poliak (CZ)
Mekki Martin & Milan Saxo (CZ)
Misa Salacova VS Lucca(CZ)
Marthen (CZ)
Elio (CZ)

Jeskynní scéna bude patřit nu rave a alternativním projektům

Obsazení další uveřejněné scény, v tomto případě hradní katakomby “Jeskyňka”, si tentokrát vzali na starosti Romano Porni z dua Electronic Bitches ve spolupráci s Tomem Kelarem a partou umělců z brněnské FAVU. Tím dává Hradhouse jasně najevo, že i nu rave, bassline a netradiční alternativní projekty mají zde své místo. Posuďte sami a těšte se, až půjdete "do jeskyně" nasát opravdu nevšední a divokou atmosféru:

Midi Lidi LIVE (Cz)
Ventolin LIVE (Cz)
To žluté co máte na kalhotkách & VJ Texa - LIVE
Electronic Bitches
Greatest Hits Collective
dMIT.RY
Fiju and Yak
Call Me Radeq, Radeq Brousil
Akkamiau - live audiovisual performance

První část programu festivalu Hradhouse 2009 je tedy již známa. V nebližších dnech až týdnech vám náš server přinese další program včetně headlinerů velmi oblíbené DnB stage a Klika minimal stage, jejíž dramaturgii si vzal „pod taktovku“ jeden z nejznámějších českých minimalistů, DJ Subsist..
Připomínáme, že do 31.5. 2009 zakoupíte nejlevnější vstupenky na Hradhouse 2009 exkluzivně na shop.rave.cz!



Zdroj: Hradhouse crew


Mirci
(Miroslav Slovák)
pondělí 18. 5. 2009 08:00
Slovák, Miroslav. 2009. HRADHOUSE 2009 - První potvrzená jména. Vychytané.cz. [Online] 18. 5. 2009. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1991. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/HRADHOUSE-2009---Prvni-potvrzena-jmena
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.091s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 13.58.168.70
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 09:22