Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Blond mánie. Aneb kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp..

Když se řekne Hilton, tak se mi vybaví buď monstrózně luxusní barák se snobským obyvatelstvem uvnitř nebo přidrzlá a rozmazlená slečna jménem Paris. Druhá možnost je pravděpodobnější..
Přidat na Facebook
Že by překypovala inteligencí, to se říct nedá. Ze střední školy odešla dobrovolně a později ji absolvovala složením hlavních zkoušek.

Dokázala však zpeněžit to nejdůležitější co má – sebe. Bez pomocníků či jiných hamižných poradců si nahrabala pořádnou sumičku. Někteří se ptají proč? Budoucnost má zajištěnou jako dědička hotelového impéria.

Prostě a jednoduše naše milý Paris je exhibicionista, miluje slávu a pozornost. Poprvé se o ní nejvíce mluvilo při uveřejnění jejího vlastního domácího porna. Najednou ji chtěl každý poznat. Zakládá si na skandálním tzv. „jiném“ chování ve společnosti. Sem tam ji něco vyčouhne nebo vypadne..

Dále napsala tři knížky, jak jinak než o ní. Takže se staly hodně prodávanými tituly. Začala podnikat, otevřela si síť vlastních klubů a sem tam vypomáhá rodině s obrovským majetkem, aby se neřeklo. Producíruje se po molu na prestižních přehlídkách, propaguje svoji značku parfému a šperků.

V Americe je oblíbená v reality pořadu The Simple Life, kde ještě se svou kamarádkou Nicolou (dcera zpěváka Lionela Ritchieho) prožívá každodenní boj na obyčejné farmě někde v zapadákově. Už se točí čtvrtá řada. Nevím co je záživného na tom, když dvě barbíny kydají hnůj v jehlách?

Pokouší se taky o dráhu herečky, nejvíc se míhala ve filmu Dům voskových figurín. Tím si vysloužila Zlatou malinu za nejhorší ženskou vedlejší roli.(Kdo viděl, pochopí :o).
A nakonec se dostáváme k pěveckým pokusům. Zrodilo se album, jednoduše pojmenované po ní. Hodila bobek na negativní ohlasy kritiků, hlavně že se prodává.

Nechala se slyšet, že jejím neoblíbenějším filmem je Pravá blondýnka. Ona vlastně využila fámu o hloupých plavovláskách ve svůj prospěch. Prohlásila, že ji baví si hrát na hloupou. Své pravé myšlenky si nechává pro sebe (hahaha)..


A abyste si pánové takovou kočičku získali, museli byste být zazobanější než je ona sama, chudí týpci ji nějak neimponují. Ale i boháči ji brzy omrzí, má ráda nové hračky. Ujíždí si na malých psech a rychlých změnách účesů. Aktuálně je sama a nechce prý o sexu minimálně rok slyšet. Hrdinský výrok nemyslíte..
joslin
(Petra Hrabalová)
úterý 31. 10. 2006 08:00
Hrabalová, Petra. 2006. Blond mánie. Aneb kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp... Vychytané.cz. [Online] 31. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=199. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Blond-manie.-Aneb-kdo-se-smeje-naposled,-ten-se-smeje-nejlip..
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.119s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.242.195
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:40