Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

X-Men Origins: Wolverine

Wolverin je zpět, aby nás seznámil se svým životem, psychopatickým bratrem a uhrančivou životní láskou. Aneb jak rosomák k nesmrtelnosti přišel.
Přidat na Facebook
Vracíme se k Loganovým nejspodnějším kořenům, kdy jako malý chlapec poznal, že je svět nespravedlivý a hodně ulhaný. Poznává svého bratra Viktora a prochází s ním různými válkami až do válčení ve Vietnamu. Společně se snaží smířit s tím, že jsou rozvinutější druh než jen obyčejný člověk. Bylo otázkou času, kdy někoho zaujmou. Pod velením Williama Strykera je zformována tajná vojenská jednotka Team X složená výhradně z mutantů. Takže jeho a Viktora vezmou s láskou do party.

Děj je tedy zasazený do 70. let minulého století. Hugh Jackman si rozkošnicky svoji roli vychutnává. Poté co pochopí, že jeho bratr to nemá v hlavě v pořádku, stáhne se do ústraní a najde si milou paní učitelku Kayle Silverfox.

V Kanadě je mu dobře, ale mezi tím dochází k podivným zvratům. Logan se před minulostí nemůže schovávat dlouho. Jeho rozzlobený bratr zabije Kaylu, protože mu vlezla do jeho plánů. Zhrzený Logan se chce pomstít a najít utišení v krvi. Nechá se nalákat svým bývalým vojenským velitelem na tajný vládní experiment, kde mu do těla napumpují adamantium, vzácnou a nerozbitnou slitinu, čímž si dokonale převrátí život naruby.

Komiksová podstata Wolverina je zachována, kašlu na kýčovité hlášky. Nějak mi do toho skvěle zapadají, pohledy kamerou jsou extra jak ze sedmdesátek, tak proč si v tomhle stylu i nezavtipkovat. Schématičnost marvelovských komiksů je důkladně odkryta a všechno je výborně sehrané. Seznámíme se s novými jedinci i starými dobrými X-meny.

Pro mě byl okouzlující Gambit, takový namyšlený chlapeček, který má své kouzlo. K tomu potkáme pubertálního Kyklopa, který si ještě pořádně neumí poradit se svou schopností. Atd. atd. Nechci víc rozpitvávat. Co dodat? Film je napakovaný spoustou krásných chlapů, podívaná víceméně pro dámy. Hlavně když Wolverine utíká nějakej ten kousek snímku nahatý přes malebnou přírodu.



Akční / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2009, 107 min


Režie: Gavin Hood
Hrají: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Liev Schreiber, Dominic Monaghan, Lynn Collins, Danny Huston, Daniel Henney, Taylor Kitsch, Kevin Durand, Tahyna Tozzi, Scott Adkins, Will i Am, Alice Parkinson
joslin
(Petra Hrabalová)
pondělí 4. 5. 2009 08:00
Hrabalová, Petra. 2009. X-Men Origins: Wolverine. Vychytané.cz. [Online] 4. 5. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1945. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/X-Men-Origins:-Wolverine
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.106s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.70.199
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:38