Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Kdo uteče, vyhraje!!

Nudíte se? Kupte si medvídka Mývala. V páteční večer jsem šla oslavovat kamarádčiny narozeniny v „buranově“. Myslela jsem, že mám všechno už zažité a že mě nic nemůže překvapit, omyl…
Přidat na Facebook
V maloměstě se všichni znají, takže pokud si na jednom konci prdnete, na druhém jste se posrali. Drbny se shlukují rády na veřejných místech, hlavně nenápadně! Nejhorší jsou babizny z tzv. „Šátkové mafie,“ posedávají nejraději před barákem, potvory.

I já bydlím v jedné takové „prdýlce“. Ale nějak mě nakazilo město, nepatřím mezi vyznavače vidlačení a starání se o domácnost. Vyznívá to jako bych byla pěkný povaleč, ale radši si někde pořádně zablbnu místo pletení a háčkování :o).

Ve zkratce jsem vám podala charakteristiku vesnice, určitě máte svých pár zkušenost. Jak už jsem načala byla jsem pozvána do malého klubíku, kde jsem i já začínala s nočním řáděním.
Víc jak přes 300 lidiček tam nenarvete, na to že hrál docela neoblíbený Dj mezi místními, přišlo hodně lidí.

Jak jsem předpokládala, potkala jsem hodně známých (neznámých je minimum), nechala se dobrovolně nalákat, že budu dělat narozeninové hobla, lépe řečeno kozu :o). Všechno probíhalo ve veselém duchu, dokud nepřestála hrát muzika a pár ožralých chlapů nezačalo dělat bordel.

Ozval se dusot, vřískot a rány. Odložila jsem svůj drink a šla si stoupnout pod schody, abych odchytila mé spoluúčastníky „dojezdu.“ Došlo mi, že něco není v pořádku. No jo, když se mi k nohám skutálel místní kluk.

Jak už to tak bývá, strhla se pořádná mela. Stála jsem pořád jako tvrdé y a nesnažila se jako někteří odvážlivci jít do horního patra a nakouknout co se děje . To už byla rvačka v plném proudu. Dusalo se asi dvacet lidi najednou, jako ta vybíjená „Všichni proti všem.“

Poodstoupila jsem pár kroků do předu a modlila se, abych mohla co nejdříve vypadnout. Jenomže to bych musela najít zbytek. Pak jsem si povšimla, to v té červené mikině co leží úplně na spodu hromady kluků je asi jeden z mých. Odchytla jsem známého a poprosila ho, jestli by náhodou nechtěl nebohému kamarádovi pomoct. E-e špatná otázka.

Nechápavě jsem vrtěla hlavou, když se přiřítil chlapík s berlami a snažil se dostat co nejdřív do centra dění. „Nechceš jít semnou?“ zeptal se mě debilně.
„Vypadám snad jako Xena?“ nasrala jsem se ještě víc. Dočasný invalida pokrčil rameny a vyhopkal schody po jedné.

Deset minut žádná změna, pak se to začalo pomalu přesouvat důle. Někteří to pro rychlost sjeli po zadku a jiní po hubě. Chytl mě nerv a přistoupila jsem k davu nebezpečně blízko. Jeden z hlavních aktérů se pořád nechtěl uklidnit. Vykřikoval něco o férovce. Rozpřáhl se a bouchl nějakého ňoumu, který mu ale pomáhal. Ten neudržel rovnováhu a jako domino začal bořit lidi za sebou..

Samozřejmě že to došlo i ke mně a nějakej vůl mě povalil na mini stolek. Narazila jsem si pekelně žebra a nacvakla prst. Když jsem se dostala z pod prasete, které mě zavalilo. Myslela jsem, že se pobliju.

„Naše kulturní vložka“ se přesunula ven, na zemi v prachu se válelo hromada těl a roztrhaný trička. Všichni si mysleli, že bojují za dobrou věc. Bylo v afektu všechno jedno. Ti co to začali, utrpěli nejméně. Křesaly se dvě vesnice proti sobě jako obvykle. Koutkem oka jsem zahlédla slečnu, která si odnášela sebou domů černo-modrý malování pod okem. (Aspoň si ráno nemusí dělat stíny, že).


Takže se vykašlete na nějakou vesnickou zábavičku. Pokud se něčím odlišujete nebo něčím provokujete, dostanete na budku..
joslin
(Petra Hrabalová)
středa 1. 11. 2006 08:00
Hrabalová, Petra. 2006. Kdo uteče, vyhraje!!. Vychytané.cz. [Online] 1. 11. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=193. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kdo-utece,-vyhraje!!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.16s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.220.75.97
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:58