Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Trail of Dead přivezou do Roxy support Gringo Star

Atlantský rockový kvartet Gringo Star, v němž hrají bratři Nick a Peter Furgiuele, Pete Delorenzo a Matt McCalvin se původně dal dohromady pod názvem A Fir-Ju Well, teprve po nějakém čase se pánové rozhodli svým jménem parodovat slavného brouka z Liverpoolu.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Rail of Dead
středa 6. května 2009 20:00
(konec +- čtvrtek 7. května 2009 03:00)
Roxy
Praha (CZ)
Na rozdíl od legendárního Ringa však Gringo Star nehrají jen na bicí. Ve skutečnosti jsou všichni čtyři pánové zdatnými multi-instrumentalisty, kteří se na pódiu střídají mezi kytarou, basovkou, bubny, klávesami, akordeonem, kazoo i tamburínou. Poté co se řádně představili publiku v rodném státě Georgia, před dvěma roky vydali debutové EP, které se také jmenuje Gringo Star.

Do své hudby je tato čtveřice schopna obsáhnout těkavou inovativní kytarovou magii i punkový étos potem a pivem zkrápěných klubů. Gringo Star se v minulých letech nesoustředili na nic jiného než na křižování země hvězd a pruhů a získávání ostruh na rock’n’rollovém kolbišti. Svou zručností a nepřehlédnutelným pódiovým projevem patří kamsi mezi Animals, Motown a The Kinks – jsou sexy, jsou skromní a z pódia je jen tak nesestřelíte. Když se s nimi potkáte v soukromí, jejich pokora vás může zaskočit, ovšem při koncertě jsou jako jaderná puma. V případě Gringo Star si nikdy nemůžete být jisti tím, jak dlouho chlapci zůstanou u svých stávajících nástrojů, a tak se koncerty kapely obvykle proměňují ve štafetový závod, kdy kytary, paličky a mikrofony putují z jedněch rukou do druhých jako horký brambor. Showmanství a muzikální kvality Gringo Star tak ústí v nahuštěné a chytré rockové rituály, které míří na srdce i na mozek zároveň.


Vstupenky na koncert, který se uskuteční v Roxy 6.května od 19:00 hodin, jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 300,- Kč + poplatky, na místě za 400,- Kč.

Koncert Trail of Dead patří také mezi Planet Festival Warm-Up koncerty, na kterém je možné zakoupit vstupenky na táborský Planet Festival za zvýhodněnou cenu 490,- Kč. Planet Festival se uskuteční ve dnech 5.-6. června.

Více info na:
www.myspace.com/thegringostars
www.myspace.com/trailofdead
www.trailofdead.org
www.roxy.cz
www.myspace.com/dsmackupromotion
www.dsmacku.com
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pondělí 27. 4. 2009 08:00
Prachař, Štěpán. 2009. Trail of Dead přivezou do Roxy support Gringo Star. Vychytané.cz. [Online] 27. 4. 2009. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1921. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Trail-of-Dead-privezou-do-Roxy-support-Gringo-Star
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.106s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.7.245
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:34