Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Kontrafakt, H16, Steel, Tafrob, Headdy a další ve Zlíně 1.5.

Kontrafakt, H16, David Steel, Tafrob, Headdy, Jay Diesel, Dramatikz, Fatte, DTonate, Opia ve zlínském Golemu jen za pade a pro dobrou věc! No to si snad děláš pr... Ne, to je real!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
HIP-HOP 4 HANDICAP
pátek 1. května 2009 21:00
(konec +- sobota 2. května 2009 04:00)
Golem
Zlín (CZ)

Na 1.5. kývlo spoustu kapel československé hip-hopové scény na to, že podpoří svým vystoupením BEZ NÁROKU NA HONORÁŘ dětské handicap centrum ve Zlíně. V dnešní době není dávat někomu něco zadarmo moc populární, proto jsme rádi, že se tahle akce uskuteční a že se všichni vystupující zřekli honorářů pro dobro věci. Zvolili jsme velice symbolické vstupné a proto doufáme, že lidi ocení akci minimálně tím, že se jí zúčastní. U vstupu do klubu bude připravena nádoba na dobrovolné příspěvky, samotný šek se po vystoupeních předá přímo na podiu do rukouprovozovatele zlínského handicap centra.

Nejznámější československá kapela KONTRAFAKT zde bude prezentovat svou dobře známou desku "Bozk na rozlúčku". Bratislavští H16 vydali loni desku "Čísla nepustia" a minimálně na Slovensku s ní zaznamenali velký úspěch a v Golemu nikdy nevystupovali, podaří se jim dostat zlínské publikum? Místní DAVID STEEL nemá venku desku, ale právě 1.5. proběhne její křest, po boku se mu objeví jeho koncertní parťák JAY DIESEL a taky brněnský TAFROB a spolu dají společnou show. Záda jim budou krýt brněnský OPIA a olomoucký DTONATE. "Ante portas" je název poslední desky zlínského HEADDYho, který mísní publikum zná moc dobře. No a poslední ten večer budou hrát slovenští mladí DRAMATIKZ, kteří sice opozdili vydání svého debutu "Výsledok doby", ale o to víc prej máme očekávat. Stoprocentně uslyšíte i právě věci z jejich nové desky.







Kontrafakt - Život Je Boj



David Steel - Raze Magnum Steel



H16 - Zarabaj kes



Headdy feat. David Steel - Dalo mi sílu



Tafrob - Mam v Pi*i Live



Jay Diesel - Ženy



Dramatikz - Necudujem sa





Fred
(Fred Durst)
pátek 24. 4. 2009 08:00
Durst, Fred. 2009. Kontrafakt, H16, Steel, Tafrob, Headdy a další ve Zlíně 1.5.. Vychytané.cz. [Online] 24. 4. 2009. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1912. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kontrafakt,-H16,-Steel,-Tafrob,-Headdy-a-dalsi-ve-Zline-1.5.
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.078s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.154.2
Serverový čas: pátek 18. října 2024 06:38