Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Nedělej Zagorku a přijď!

Zlínské středoškoláky čekalo tento týden pořádné ranní probuzení. Místo toho, aby přicházeli před dveře svých škol se zalepenýma očima, dorazila výprava Oldschool a vítala studenty s pořádným rámusem!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Majáles UTB 2009 Old School
úterý 14. dubna 2009 13:00
(konec +- úterý 14. dubna 2009 19:00)
náměstí Míru
Zlín (CZ)
Na chodbách škol se tento týden procházel promotým Majáles UTB 2009, který přibližoval středoškolákům téma letošního Majáles – OLDSCHOOL – a to opravdu stylově a se vší parádou!

Oldschool výprava navštěvovala školy od pondělí do čtvrtka, a to vždy s mohutnou hudební podporou rádia Kiss Publikum, které tentokrát nemá ve svém repertoáru aktuální hudbu, ale ty nejlepší hity z 80. a 90. let! Studenti tedy mohli slyšet muziku, která rozhodně probudila i ty největší ospalce lépe, než školní zvonění. „Celý Majáles děláme pro studenty. Chceme, aby se skvěle bavili a tuto promoakci jsme pro ně přichystali jako pozvánku na letošní ročník. Už se na všechny středoškoláky moc těšíme!“ řekl Marek Kozel, manažer propagace. Ochuzeni samozřejmě nebudou ani starší kolegové - promotým Majáles UTB 2009 navštíví 8. dubna i všechny fakulty Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Produkční tým studentů Fakulty multimediálních komunikací vsadil na téma Oldschool, na dobu, kdy dlouhé vlasy znamenaly dvojku z chování a místo kalkulačky se studenti museli spoléhat jen na svou hlavu. Dnes se již na chodbách nehází čára s céčky, ale studenti se rádi baví v každé době, a tak jsme pro ně připravili mimořádně nabitou hudební produkci, která doslova zaplní celý Zlín. Hlavní stage na náměstí Míru po setmění doplní celá pětice scén se skvělými interprety mnoha různých žánrů. A jaký bude letošní maratón zábavy? Podrobné informace o programu a prodeji vstupenek najdete na www.majales.utb.cz

Nedělej Zagorku a přijď!


Zdroj: TZ Majáles UTB 2009, Veronika Langerová

.Štěpán
(Štěpán Prachař)
neděle 5. 4. 2009 08:00
Prachař, Štěpán. 2009. Nedělej Zagorku a přijď!. Vychytané.cz. [Online] 5. 4. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1829. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Nedelej-Zagorku-a-prijd!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.09s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.142.173.17
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:32