Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

To jsme se zase zprasili!

No ty kvávo, co se včera v áčku dělo, to nebylo málo a málem nás to život stálo. Jo jo, asi tak nějak! Hafo lidu, dj co neumí hrát a vzduch co nejde dýchat. A fotoreport? Uchylárna nad úchylárnu..
Přidat na Facebook
Takový jsme měli dneska ráno vzkaz v mailboxu. Respektujeme vaše názory a rádi se o ně podělíme! Je pravda, že lidu bylo požehnaně. In- out club time 10/20 min (pro netechnické typy: řada do Áčka 10 minut a řada z Áčka 20 minut), počet souložících párů na záchodě nezjištěn, musím taky občas dělat, že se snažím hrát :o)

Ano, lítal jsem sice po střeše a připevňoval banner na naši S/M DJs BIRTHDAY NIGHTs (Děkuji početné skupině fanoušků, co si přála můj pád a rozmlácení mé kebule o povrch zemský. Snad příště! Banner je naprosto nečekaně nakřivo :o) a tak ho musíme připevnit znovu!), snažil se nazvučit mikrofony moderátorům večera (prváci podnikatelky měli pasovací večírek :o) ) a spoustu jiných rozmanitých činnosti co se běžně na díze dělají (stříhání trávníku, odklizení sněhu, umývání oken, no prostě rutinní dj´ské povinnosti).

To že jsem kretén, vím už dávno (maminka mě takhle oslovuje už od narození :o) ), ale že mě takhle budete oslovovat, když chcete zahrát písničku, protože Indy a Witch se vám nelíbí a Tiesto je moc komerční, tak to jako sorry.. Letecký den byl naprosto oprávněný :o) A věřte, že od 17:00 co jsem začal hrát, až do 6:30 kdy jsem násilně vypnul elektřinu, vás bylo hodně.

Proto jsme se rozhodli, že uděláme na webu tracklist vašich „neobvyklých“ hudebních přání a sem tam tu vaši oblíbenou písničku zahrajeme. Vážně toho Tiesta bylo dost, a to nemluvím o tom R´n´B, Hip Hopu a ostatních písniček co točíme pořád dokola.. Podle názorů většiny chcete slyšet Rokliny Stones, Vypsanou Fixu, Veronu, Leonu Machálkovou, atd.. No prosím, jak je libo, dostanete prostor si vydobýt, to co chcete zahrát a né nebudete jen blbě remcat.. Líná huba, holé neštěstí, tak se nedivte, že se hraje, to co se hraje. Kdo přijde, ten to dostane :o)

No stejnak vás můj slovní průjem moc nezajímá a došli jste se mrknout jen na fotky, hmmm, budou zveřejněny v průběhu pátečního dopoledne, protože Štěpa je stále ill (asi snědl nějakého potkana nebo co to vaří v menze :o) Tak v menze se potkani nevaří, no zas o informaci chytřejší :o) )

Tak state tuned, fotky budou co nejdříve.., šak nás znáte :o) a koukejte dojít ve středu (1.11.) na párty ... (máme pro vás hafo dárků a spoustu chlastu úplně zadara :o))))


majkl
(Michal Gaja)
čtvrtek 26. 10. 2006 08:00
Gaja, Michal. 2006. To jsme se zase zprasili!. Vychytané.cz. [Online] 26. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=181. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/To-jsme-se-zase-zprasili!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.144s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.149.239.72
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:45